Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba - Sports Tourer ?

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba - Sports Tourer ?

Herkese selamlar..

İsmim Utku, istanbul bahçeşehirde oturuyorum ve Alfa 159 kullanıcısıyım.Ancak iyi bir alfisti olmama rağmen gelişen ihtiyaçlar doğrultusunda (ailemiz büyüyor ve evcil hayvanımız da var) station wagon bir araç almam gerekiyor.Bu noktada audi allroadları bir kenara koyarsak sports tourer dan daha şık bir araba göremiyorum.

Herhangi bir alfa sahibiyseniz ve özellikle bu araç 159 sa, kolay kolay başka araçları beğenemezsiniz, zira o hisleri size yaşatacak araçlar 6 haneli rakamlardan başlıyor.Ancak insigniayı bu tanımlamanın dışında tutuyorum.İnsanı heyecanlandıran, dinamik, karakterli bir tasarımı var ve tahmin ediyorum ki sürüş keyfi yol tutuşu verdiği güven hissi bakımından beni fazlasıyla tatmin edecek gibi duruyor.Özellikle sports tourer, bence sınıfında rakipsiz bir tasarıma sahip.

Aracımı bugün satılığa çıkardım ve tahmin ediyorum kısa zaman içinde satılacak sonrasında bir sports tourer alacağım.
    Bu platformdan bugüne kadar oldukça faydalandım, bu keyifli ve bilinçli ortamı yarattığınız için teşekür ederim.Ancak halen yardımınıza ihtiyacım var.

- Servis konusu en büyük soru işareti..Alfa romeonun istanbulda gözünüzü kapatıp teslim edeceğiniz, aile ortamında servisleri var.İşim olmasa dahi sırf alfa severlerle bulusmak için servise giderim zaman zaman.Opel için,böyle bir servis varmı avrupa yakasında ? Yetkili servis kastetmiyorum tabi..Özellikle insigniadan anlayan, ne bileyim yeri gelince trimleri sökebilecek, her noktasını iyi bilen ve nazımızın geçeceği, güvenilebilecek bir servis ihtiyacım olacak.

- DVD 800 sistemi gördüğüm kadarıyla biraz işlevsiz ve sökülemiyorda.En azından geri görüş kameresı bağlayamıyormuyuz halen ? Bir gelişme olmadımı bu konuda ? Heralde ilave ses sistemi yaptırabiliriz o kadar da değildir ?

- Sports tourera özel, navigasyon paketli araçlarda bagajda priz olduğu gerçekten doğrumudur ? Yani normal ev tipi priz..

- Tavsiye edeceğiniz, yakınınızda eşinizde dostunuzda sports tourer bir araç varmıdır ? Yakın zaman önce forumdaki opc kitli 35 plakalı siyah aracı kaçırdım..İlanlarda da aradığım kombinasyon yok şu an..Mevcut seçenekler içinde tavsiye edeceğiniz bir araç varsa da değerlendirebilirim.Bütçem 50-52 bandında, haliyle 1.6 t bakıyorum.Ve cam tavanı olmazsa olmaz belirledim.Mümkünse de lpg siz olmalı araç.

- Genel olarak sahiplerinden de yorum beklerim..Gerçi hemen hepsini okudum ama bu başlık altında toplamak faydalı olacak benim için..

Şimdiden teşekürler

Ynt: Merhaba - Sports Tourer ?

Hoşgeldiniz, hayırlısı olsun. Bagajda değilde arka da var priz. Bagajda varsa da bilmiyorum.
    2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
      Hoşgeldiniz, hayırlısı olsun. Bagajda değilde arka da var priz. Bagajda varsa da bilmiyorum.
      Bagajda da giriş var Deniz Bey.Ama priz değil diğerleri gibi usb girişli 12v luk olan.Bizim bagaj perdesini çıkarmak için yaylı olan yerin altında.Böyle bir araca neden 220w standart yapmazlar.Fatih Bey sonradan yaptırmıştı.Çok niyetlendim ama hem maliyeti hemde elektik işlerini fazla kurcalayıp başka bir hasar açmaktan korkuyorum.

Utku Bey hoşgeldiniz.Tercih olarak çok doğru bir seçim yapmışsınız.İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.Panoramik Cam olayını kesinlikle katılıyorum.Zaten diğerleri ile aralarında 4-5 bin fark oluyor.Bahsettiğiniz fiyata problemi olmayan cam tavansız bulunabilir.Ama eğer temiz ve istediğiniz özelliklerde bir araç için 55-60 arasında gidip geliyor rakamlar.
      Servis olayında aracı aldığımdan beri opel odak'a götürüyorum.Ağır bakımları içinde indirimli fırsatları takip ediyorum.Özel servis için tavsiye eden arkadaş çıkar belki.Önceki aracım vectra idi. topkapı odak yakınında bir ustama götürüyordum.Bu aracı götürmeye cesaret edemedim.
      "Herşeyi Senin için yarattım diyen" RABBİNE, "Herşeyden senin için vazgeçtim" diyebilmektir AŞK.

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
            Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                Bagajda da giriş var Deniz Bey.Ama priz değil diğerleri gibi usb girişli 12v luk olan.Bizim bagaj perdesini çıkarmak için yaylı olan yerin altında.
                Bilmiyordum Vallaha. Bir ara bakayım.
                --
                Sağda varmış yeni gördüm.
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Hoşgeldiniz, alfanızın rengi de jantları da şahane, kısa zamanda istediğiniz gibi st bulursunuz umarım.
                  ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Merhabalar, aramıza hoşgeldiniz. Alfa'nın aşığı olduğunuz anlatımınızdan belli oluyor. Maşallah.

Yorum

welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

welcome welcome welcome
                        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

welcome Ne istediğini bilen birisiniz Utku bey. Umarım en kısa zamanda insignianıza kavuşursunuz..

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

welcome
                            Doğru tercih
                            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oguz_75
                              Bagajda da giriş var Deniz Bey.Ama priz değil diğerleri gibi usb girişli 12v luk olan.Bizim bagaj perdesini çıkarmak için yaylı olan yerin altında.Böyle bir araca neden 220w standart yapmazlar.Fatih Bey sonradan yaptırmıştı.Çok niyetlendim ama hem maliyeti hemde elektik işlerini fazla kurcalayıp başka bir hasar açmaktan korkuyorum.

Utku Bey hoşgeldiniz.Tercih olarak çok doğru bir seçim yapmışsınız.İnşallah gönlünüze göre bulursunuz.Panoramik Cam olayını kesinlikle katılıyorum.Zaten diğerleri ile aralarında 4-5 bin fark oluyor.Bahsettiğiniz fiyata problemi olmayan cam tavansız bulunabilir.Ama eğer temiz ve istediğiniz özelliklerde bir araç için 55-60 arasında gidip geliyor rakamlar.
                              Servis olayında aracı aldığımdan beri opel odak'a götürüyorum.Ağır bakımları içinde indirimli fırsatları takip ediyorum.Özel servis için tavsiye eden arkadaş çıkar belki.Önceki aracım vectra idi. topkapı odak yakınında bir ustama götürüyordum.Bu aracı götürmeye cesaret edemedim.
                              Oğuz bey yanıt için tesekurler, odak zaten ilk alternatif olacak ama ozel servislere daha cok nazı geçiyor insanın.Daha samimi bir ortam oluyor..
                              Priz konusundada arka havalandırma altında normal priz girişinin sport tourer + navigasyon paketiyle geldiğini gördüm bazı araçlarda..güzel bi özellik
                              fiyat olarak da dediğiniz gibi, içime sinecek cam tavanlı araçlar sanıyorum 55 bandından başlıyor.50 bin civarına da düşük km. li tavansızlar bulunabiliyor..bakalım hangisi denk gelecek, ilanları takipteyim..

Orjinal yazı sahibi: kingdragon
                              Hoşgeldiniz, alfanızın rengi de jantları da şahane, kısa zamanda istediğiniz gibi st bulursunuz umarım.
                              teşekürler, burda paylaşmamıştım ama ilanlarda gördünüz sanırım.

Yorum

İşleniyor...
                              X