Ismim ayhan..insignia 2.0 almak istiyorum.suan sahibinden. Com u takip ediyorum.kriterlerim 2012 model 40.000 km altı boya olmayan değişen olmayan bir insignia almak.önerileriniz neler olur..Cosmo , edition , edition elegans gibi çeşitleri var..bikere alcam. Herşeyi tam olsun istiyorum.yani full bi araç olmalı yada full e yakın bişey olmalı. Yakıtı ekonomik onu biliyorum. Yıllık vergisi ise 2000 tl civari o da kabul.peki kaskosuna aşağı yukarı ne veririm..suan aklıma pek fazla bişey gelmiyor ama sohbet etme imkanı bulabilirsek, konu konuyu açar ve yeni yeni bilgiler öğrenebilirim. .umarım bana da yardımcı olabilirsiniz.malum az para değil ayrıca yeni araba alacak herkesteki heycan , telaş ve endişe bende de var..umarım hakkımızda hayirlisi olur.şimdiden herkese çok teşekkürler. .
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Aranıza yeni katıldım. .yardım ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız umidiyle
Collapse
X
-
Ynt: Aranıza yeni katıldım. .yardım ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız umidiyle
welcome eski bir edition elegance kullanıcısı olarak cosmonun en ful versiyonuna terfi etmenin arefesinde sizede imkan dahilinde tabii cosmo ve opsiyonlarının fulunu tercih etmenizi tavsiye ederim. Yakıt konusunda tam bilgi sahibi değilim aracım benzinliydi ama şehiriçi 7-8 lt'lerde gezer diye düşünüyorum, şimdiden hayırlı olsun
Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
Şimdi F30 Modernline Sunroof
Yorum
-
Ynt: Aranıza yeni katıldım. .yardım ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız umidiyle
AFL far için bile cosmo derim. Düz olsun standart olsun. Ama cosmo olsun.
Hoşgeldiniz.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: sedat 8266welcome eski bir edition elegance kullanıcısı olarak cosmonun en ful versiyonuna terfi etmenin arefesinde sizede imkan dahilinde tabii cosmo ve opsiyonlarının fulunu tercih etmenizi tavsiye ederim. Yakıt konusunda tam bilgi sahibi değilim aracım benzinliydi ama şehiriçi 7-8 lt'lerde gezer diye düşünüyorum, şimdiden hayırlı olsun
Yorum
Yorum