Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Aranıza yeni katıldım. .yardım ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız umidiyle

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Aranıza yeni katıldım. .yardım ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız umidiyle

welcome

2.0 dizellerde 130, 160, ve çift turbolu 195 beygirlik motorlar var. 130 beygirlikte bile hem aracın ağırlığından hem de tam otomatik şanzımandan dolayı C sınıfının 1.6 dizel tüketimini beklemeyin.

Donanımlarda ise Edition en boşu, Elegance orta seviye, Cosmo en dolusudur. Cosmo'ya eklenen seçeneklerle araç tam dolu olur.

Aracı ikinci el alacağınız için ihtiyacınız olan asgari motor gücü ve donanımı belirleyip temiz, içinize sinen ve bütçenize uygunu gördüğünüz zaman almalısınız. Eğer vaktiniz varsa araç alımında aceleniz yoksa ve bir de bütçeniz de uygunsa Cosmo 160 beygir ve en az Flexiride opsiyonlusunu öneririm. Flexiride gaz, direksiyon, amortisör tepkilerini sizin seçeceğiniz spor, konfor gibi modlara göre ayarlayan bir sistemdir. Kullanıp da memnun kalmayan yok.

Aradığınız aracı bulamazsanız da üzülmeyin. Yıl sonu yaklaşıyor ve şu an sıfır km 1.4 Elegance'lar 80000 lira civarına veriliyor. Ne kadar indirim alabilirsiniz o sizin yeteneğiniz. 1.4'leri de kullananlar memnun ve 1.6'lara göre yeteri kadar ekonomi sağlıyor. Üstelik yazılım ve LPG uyumlu.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Ynt: Aranıza yeni katıldım. .yardım ve tecrübelerinizi benimle paylaşmanız umidiyle

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
        welcome

2.0 dizellerde 130, 160, ve çift turbolu 195 beygirlik motorlar var. 130 beygirlikte bile hem aracın ağırlığından hem de tam otomatik şanzımandan dolayı C sınıfının 1.6 dizel tüketimini beklemeyin.

Donanımlarda ise Edition en boşu, Elegance orta seviye, Cosmo en dolusudur. Cosmo'ya eklenen seçeneklerle araç tam dolu olur.

Aracı ikinci el alacağınız için ihtiyacınız olan asgari motor gücü ve donanımı belirleyip temiz, içinize sinen ve bütçenize uygunu gördüğünüz zaman almalısınız. Eğer vaktiniz varsa araç alımında aceleniz yoksa ve bir de bütçeniz de uygunsa Cosmo 160 beygir ve en az Flexiride opsiyonlusunu öneririm. Flexiride gaz, direksiyon, amortisör tepkilerini sizin seçeceğiniz spor, konfor gibi modlara göre ayarlayan bir sistemdir. Kullanıp da memnun kalmayan yok.

Aradığınız aracı bulamazsanız da üzülmeyin. Yıl sonu yaklaşıyor ve şu an sıfır km 1.4 Elegance'lar 80000 lira civarına veriliyor. Ne kadar indirim alabilirsiniz o sizin yeteneğiniz. 1.4'leri de kullananlar memnun ve 1.6'lara göre yeteri kadar ekonomi sağlıyor. Üstelik yazılım ve LPG uyumlu.
        Teşekkürler kardeşim

Yorum

Aramıza hoşgeldiniz. 2011 2.0 Dizel 130 beygir edition elegance sahibiyim, bu araç ile ilgili sorularınıza yanıt verebilirim.

Yorum

welcome Gönlünüze göre bulursunuz umarım

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Uğur K
              Aramıza hoşgeldiniz. 2011 2.0 Dizel 130 beygir edition elegance sahibiyim, bu araç ile ilgili sorularınıza yanıt verebilirim.
              160 beygir olan modellerinden düşünüyorum. .aslında istanbul trafiğinde bi işe yaramayacagini biliyorum ama şehir dışı kullanımlar için yada aşağı yukarı aynı parayi vereceksem neden 160 hp olmasın ki diye düşünüyorum. . 130 hp kullanımı yakıtı nasıl. .veya suan imkanın olsa 160 hp lik olanı ile degistirmek istermiydin?

Yorum

160 hp düşünüyorum. ..

Yorum

Bütçeme göre bakınca cosmo hayal gibi..hatta editon elegance lar bile zor gözüküyor. .ama bolca 130 hp lik edition lar çıkıyor karşıma. . 130 hp insignia mi passat 1.6 TDİ mi diye düşünebilirim heran..ne yapacam bilemiyorum.. Bu arada maksimum 65-66 verebilirim. . 50-60 bin km (daha da altlarında olursa cok makbule geçer ) model 2011-2012 Değişensiz ve boyasız. .

Yorum

öncelikle hoşgeldiniz
                    umarım dilediğiniz aracı en kısa sürede kavuşursunuz

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...26661100/detay
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...24494539/detay
                      Cosmolarda burda
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37383215/detay
                      Mesela bu araç sanırım tüm sitede en dolu araç eğer kazası yoksa bence bunu alın
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...37875027/detay
                      Bu da standart cosmo
                      http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...14930398/detay

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                      Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome
                        çokça da yazıldığı gibi bi şekilde zorlayıp mümkünse cosmo donanımlı ve bulabilirseniz flexiride paketli bir araba bakın.
                        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Baskentli84
                          160 beygir olan modellerinden düşünüyorum. .aslında istanbul trafiğinde bi işe yaramayacagini biliyorum ama şehir dışı kullanımlar için yada aşağı yukarı aynı parayi vereceksem neden 160 hp olmasın ki diye düşünüyorum. . 130 hp kullanımı yakıtı nasıl. .veya suan imkanın olsa 160 hp lik olanı ile degistirmek istermiydin?
                          Şehiriçin 100km'de 7.1 - 7.5 litre, şehir dışı kullanımda 100km'de 6.2 - 6.7 litre civarında oluyor. İmkanım olsa 160'lık istemezdim ama cosmo olmasını en azından AFL'nin olmasını isterdim. diğer türlü araçtan ve motorundan oldukça memnunum. Yakıtı hesaplamama göre kilometrede 25 kuruş civarında. 160'Lık kullanan arkadaşların biraz daha fazla sanırım ortalama tüketimleri.

Beygir gücünün düşük olması sizi yanıltmasın, gayet güzel çekişi var.

Yorum

3. İlandaki harika bir araba kilometre biraz fazla gibi, ben alıcı olsam bu aracı görmek isterdim.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Davudx
                              3. İlandaki harika bir araba kilometre biraz fazla gibi, ben alıcı olsam bu aracı görmek isterdim.
                              Uzun zaman önce görüşmüştüm. .son fiyati 61.500 diyor.yer Eskişehir opel bayii..80.000 de alıp 100.000 de satmak zor olur..benim felsefem en fazla 50.000 de alıp 70.000 de satmak..

Yorum

Merhaba hoşgeldiniz
                                İnstagram ; @psdizayn_pasatuning
                                https://www.facebook.com/PasaDizaynGaraj
                                http://pasatuninggarage.sahibinden.com/

Yorum

İşleniyor...
                                X