Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar Herkese

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar Herkese

Ben İstanbuldan katıldım aranıza. Umarım bu pazartesi günü 2011 model Insignia Cosmo 2.0 CDTI alacağım. Aklıma takılanı burda sormak istedim, daha forumda yeniyim ne nerde bilmiyorum k.bakmayın :

1) Araçta flexride özelliği var mı yok mu nasıl anlayabilirim ? (aldım aracı artık ama yine de bir bilgim olsun)
    2) İlanda otomatik şanzıman diyordu testine gittim gördüm tiptronik olduğunu farkettim. Sahibi hemen hemen hiç manuel (M+ M-) modda kullanmadığını söyledi ama yinede bu şanzıman nasıldır kafama takıldı ?

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim, iyi akşamlar.

Ynt: Merhabalar Herkese

welcome Flexride varsa orta konsolda sport tour tusları oluyor oradan anlarsın.. şanzumanla alakalı sorunuz ise kronik bir sıkıntı yok.. almadan aracı detaylı inceletirsiniz zaten.. simdiden hayırlı olsun..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Çok teşekkür ederim. Orta konsolu daha o kadar inceleme fırsatım olmadı, ayrıca çoğu cosmo pakete bakınca otomatik şanzıman görüyorum bu şanzımanın ismini biliyor musunuz ? Active select değil galiba, detaylı teknik bilgi verebilir misiniz ?
        Çünkü, alacağım arabada dediğim gibi tiptronik bir şanzıman var anlayamadım.

Ayrıca, ekspertiz yaptırtmayacağım, veya yaptırırsam illa bir bayi de mi yaptırmalıyım yoksa sanayide tanıdık birine yaptırsam da olur mu ?

Yorum

Benim bildiğim 2.0 cdti active select tam otomatik sanzuman.. triptonik sanzuman 2011 modelde hic gormedim.. triptonik den kastınız manuel kullanmak ise var diye biliyorum.. expertiz bence yaptırın yetkili serviste aracın bütün gecmisi hakkinda bilginiz olur..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Yani şanzımanın D'nin altında M+ M- diye sol alt tarafında bölgesi var bu yarı otomatik olduğu anlamına gelmiyor mu ?

Yorum

welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome
              [Center]    
                                     1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Oktar
                Yani şanzımanın D'nin altında M+ M- diye sol alt tarafında bölgesi var bu yarı otomatik olduğu anlamına gelmiyor mu ?
                Sizde haklısınız.. o zaman yarı otomatik demek oluyor.. ben tam otomatik diye biliyordum.. 2.0 cdti kullanan arkadaşlar daha net bilgi verecektir..

Yorum

welcome

Bir zamanlar 1.6 CDTİ 136 hp Flexride, ÇG2, Sunroof , Ergonomik PerforjeSpor Deri koltuklar, Bose 19" jant
                  Şimdi F30 Modernline Sunroof

Yorum

welcome
                    Öfke Gelir Göz Kararır, Öfke Gider Yüz Kızarır...

Yorum

welcome
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

Güle güle kullanmak nasip olsun.

Active Select tam otomatik bir şanzımandır ve ben tüm Active Select'lerde manuel mod var diye biliyorum.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome Alırsanız güle güle kullanın.Active Select lerin hepsinde manuel mod var sanırım.
                          Aracı alırken detaylıca gösterin derim.

- INSIGNIA 1.6T 180HP SEDAN COSMO + FLEXİ
                          - ASTRA 1.4T 170HP HATCHBACK SPORT
                          - AUDI Q5 2.0TDI 190HP QUATTRO SLINE

Yorum

welcome welcome welcome
                            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

welcome
                              [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

İşleniyor...
                              X