Arkadaşlar herkese selamlar... Insginia ile ilgili her türlü sorun ve sorular ihihiiçin kayıt olayım dedim. 6500 km'de 10. servise gidişim öğrendim artık sorunları ve çözümleri ihihi
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Herkese Selam
Collapse
X
-
Ynt: Herkese Selam
Selam tekrardan. 1.6 T Elegance paketli bir insigni aldım ve 1000. km olmadan frenlerim ötmeye başladı. Her gittiğimde ilk başta temizlik yapıldı artık frnelerde asbest kullanılmadığından dolayı bu sesin olmasının normal olduğu söylendi ve sorun yoktur diye servis kağıdı aldım. Ancak saolsun bir arkadaş aynı sebepten 3 kere servise giderseniz garanti kapsamında değişiklik yapmaları gerekliliğini anlattı ve 3. gidişim sonucunda frenleri değiştirdiler ki artık ses gelmiyor. Daha sonra da netwox marka (markanın yazılışı yanlış olabilir tam emin değilim) navigasyon bağlattım ancak usb ses düzeninde ve arka kamera sürekli hata verdi. Bunun sonucu değişiklik yapmak istediler ancak ben eski teybimi geri taktırdım. Böyleliklen gidiş sayım git gellerle 10 olduŞimdi de yokuş çıkarken ve araç ilk çalıştığında araçta bir sürtünme sesi geliyor. Bunun için 2 defa servisle görüştüm ama sonuç alamadım. Bugün İzmir GM ile görüştüm ve şikayette bulundum. Önümüzdeki hafta sorunla ilgili beni çağıracaklarmış. Anlıycağınız bana mı denk geldi nedir bilmem en sorunlu insignia bende sanırsam
Yorum
-
necvox (sanırım demek istediğiniz bu) ile ilgili sorun aracın problemi değilki, forumda 1-2 kişi daha taktırdı, onlarda sorun olduğunu belirtmişti. Flyaudio ve cyclone'da bir sıkıntı yok. yani tahminimce 6-7 sefer servise gidişinizin sorumlusu araba değil navigasyon sistemi.
ben detaylı tanıyalım derken isim, şehir, yaş vs. gibi sormuştumInsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: cagrinecvox (sanırım demek istediğiniz bu) ile ilgili sorun aracın problemi değilki, forumda 1-2 kişi daha taktırdı, onlarda sorun olduğunu belirtmişti. Flyaudio ve cyclone'da bir sıkıntı yok. yani tahminimce 6-7 sefer servise gidişinizin sorumlusu araba değil navigasyon sistemi.
ben detaylı tanıyalım derken isim, şehir, yaş vs. gibi sormuştum[center][center]
2010 Mercedes C 180K AMG blackline
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Savaschenkoişte detay dertli bi adamımİsmim Savaş Ankaradayım ve bir özel şirkette insan kaynakları şefi olarak çalışıyorum. Yaş 32 evliyim.
)
2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum