Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Selam

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Herkese Selam

Arkadaşlar herkese selamlar... Insginia ile ilgili her türlü sorun ve sorular ihihiiçin kayıt olayım dedim. 6500 km'de 10. servise gidişim öğrendim artık sorunları ve çözümleri ihihi

Ynt: Herkese Selam

welcome

Yorum

6500km de 10 kere nasıl servise gidebilirsiniz aceba merak ettim biraz anlatırmısınız. hoşgeldiniz bu arada
      [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

hoşgeldiniz biraz detaylı tanıyabilirmiyiz?
        InsigniaTEAM

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Selam tekrardan. 1.6 T Elegance paketli bir insigni aldım ve 1000. km olmadan frenlerim ötmeye başladı. Her gittiğimde ilk başta temizlik yapıldı artık frnelerde asbest kullanılmadığından dolayı bu sesin olmasının normal olduğu söylendi ve sorun yoktur diye servis kağıdı aldım. Ancak saolsun bir arkadaş aynı sebepten 3 kere servise giderseniz garanti kapsamında değişiklik yapmaları gerekliliğini anlattı ve 3. gidişim sonucunda frenleri değiştirdiler ki artık ses gelmiyor. Daha sonra da netwox marka (markanın yazılışı yanlış olabilir tam emin değilim) navigasyon bağlattım ancak usb ses düzeninde ve arka kamera sürekli hata verdi. Bunun sonucu değişiklik yapmak istediler ancak ben eski teybimi geri taktırdım. Böyleliklen gidiş sayım git gellerle 10 oldu Şimdi de yokuş çıkarken ve araç ilk çalıştığında araçta bir sürtünme sesi geliyor. Bunun için 2 defa servisle görüştüm ama sonuç alamadım. Bugün İzmir GM ile görüştüm ve şikayette bulundum. Önümüzdeki hafta sorunla ilgili beni çağıracaklarmış. Anlıycağınız bana mı denk geldi nedir bilmem en sorunlu insignia bende sanırsam

Yorum

necvox (sanırım demek istediğiniz bu) ile ilgili sorun aracın problemi değilki, forumda 1-2 kişi daha taktırdı, onlarda sorun olduğunu belirtmişti. Flyaudio ve cyclone'da bir sıkıntı yok. yani tahminimce 6-7 sefer servise gidişinizin sorumlusu araba değil navigasyon sistemi.

ben detaylı tanıyalım derken isim, şehir, yaş vs. gibi sormuştum
              InsigniaTEAM

Yorum

işte detay dertli bi adamım İsmim Savaş Ankaradayım ve bir özel şirkette insan kaynakları şefi olarak çalışıyorum. Yaş 32 evliyim.

Yorum

welcome
                  Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
                  Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
                  VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

Orjinal yazı sahibi: cagri
                    necvox (sanırım demek istediğiniz bu) ile ilgili sorun aracın problemi değilki, forumda 1-2 kişi daha taktırdı, onlarda sorun olduğunu belirtmişti. Flyaudio ve cyclone'da bir sıkıntı yok. yani tahminimce 6-7 sefer servise gidişinizin sorumlusu araba değil navigasyon sistemi.

ben detaylı tanıyalım derken isim, şehir, yaş vs. gibi sormuştum
                    biz bi aracımız da necvox kullanıyoruz çok memnunuz gayet başarılı
                    [center][center]      

2010 Mercedes C 180K AMG blackline

Yorum

hoş geldiniz... sizinki biraz talihsizlik olmuş sanki
                      F30 Sport+

Yorum

welcome Evet bence de talihsiz arkadaşlarımızdan biri de sizsiniz..
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Savaschenko
                          işte detay dertli bi adamım İsmim Savaş Ankaradayım ve bir özel şirkette insan kaynakları şefi olarak çalışıyorum. Yaş 32 evliyim.
                          Vatana millete hayırlı olsun ..Bu arada aramıza hoşgeldiniz.. Hayırlı günlerde kazasız belasız cezasız kullanın )
                          2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                          [center]

Yorum

welcome

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hoş geldiniz,
                              Insigniasına değr verenlerden olduğunuz çok net.
                              Takımımıza hoş geldiniz. Fırsat Bulmuşken Tüm Ankaralı Insignia sever dostlara selamlar.
                              Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

İşleniyor...
                              X