Merhabalar ; ben İstanbul'dan Aykut. 26 yaşındayım. Dün internetten bulup sahibiyle görüşüp bugün 2010 model 1.6 turbo cosmo 180 hp insignia bakmaya gidiyorum. Forumdan okuduğum kadarıyla 40000 km den sonra lpg de sıkıntı çıkıyormuş. Üzerindeki marka atiker. Aracı özel servislerden birinde expertiz yaptırmayı düşünüyorum. Bu subap erime problemini anlayabilirler mi? Yada öğrenmenin yolu var mı? Teşekkürler, iyi forumlar.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Sevgiler saygılar :)
Collapse
X
-
Ynt: Sevgiler saygılar
welcome, lpg ve 1.6T kombinasyonuyla ilgili bence forumu genişçe araştırıp okuduktan sonra karar verin.[URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]
Yorum
-
İlk soğuk çalışmada sarsıntılı olur.
Atiker ve insignia.... O araca bakmaya bile gitmeyin.CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55Arabasina atiker lpg taktiran kisinin arabssini almayin bile bence.. hem lpg taktirmis hemde atiker takmisCARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE
Yorum
-
welcome
Yakıt ekonomisi sizin için olmazsa olmazsa 1.4T tavsiye ederim. Ancak Cosmo'larda 1.4T yok, donanımdan feragat etmek durumundasınız.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
edeceginiz ekonomi masrafınızı karşılayacak diye düşünüyorsanız ..alın yoksa yanına yaklaşmayın2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
Yorum