Merhabalar ıspartadan selamlar foruma daha önceden üye olmuştum fakat yazma konsunda aktif değildim Kısmet olursa ekim ayında yeni parti 1.4 edition elegance benzinli araç alma arefesindeyim. Fakat kafamı aynı fiyat segmentinde olan vw golf highline 1.4 125 hp kafamı karıştırmakta (ikinci el ve yakıt tüketimi açısından) sizce hangisi almalıyım? tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ispartadan Selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Ispartadan Selamlar
İkisi çok farklı araçlar. Neden kafanız karıştı bilmiyorum ama bence sizin ilk önce sedana mı yoksa hatcback'e mi ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Sadece yaşınıza bakarak artık Golf'ten sedanlara doğru kayma vaktiniz geliyor diyebilirim. Bugün aldığınız Golf seneye sizi sıkmaya başlayabilir. Isparta'da yoğun trafik problemi var mı bilmiyorum ama olmadığını tahmin ediyorum, bu durumda yine Golf'e ihtiyacınız yok gibi. Ne iş yaptığını ya da ailevi durumunuzu da bilmiyorum ama bunlar arasında sizi Golf'e zorlayan bir durum yoksa ki bence yoktur, Insignia, Mondeo vs. gibi sedanlara yönelmelisiniz bence.
Netice olarak ben size Insignia'yı tavsiye ederim.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
-
Orjinal yazı sahibi: Flesiusİkisi çok farklı araçlar. Neden kafanız karıştı bilmiyorum ama bence sizin ilk önce sedana mı yoksa hatcback'e mi ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Sadece yaşınıza bakarak artık Golf'ten sedanlara doğru kayma vaktiniz geliyor diyebilirim. Bugün aldığınız Golf seneye sizi sıkmaya başlayabilir. Isparta'da yoğun trafik problemi var mı bilmiyorum ama olmadığını tahmin ediyorum, bu durumda yine Golf'e ihtiyacınız yok gibi. Ne iş yaptığını ya da ailevi durumunuzu da bilmiyorum ama bunlar arasında sizi Golf'e zorlayan bir durum yoksa ki bence yoktur, Insignia, Mondeo vs. gibi sedanlara yönelmelisiniz bence.
Netice olarak ben size Insignia'yı tavsiye ederim.onur
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: jeremo32Orjinal yazı sahibi: Flesiusİkisi çok farklı araçlar. Neden kafanız karıştı bilmiyorum ama bence sizin ilk önce sedana mı yoksa hatcback'e mi ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Sadece yaşınıza bakarak artık Golf'ten sedanlara doğru kayma vaktiniz geliyor diyebilirim. Bugün aldığınız Golf seneye sizi sıkmaya başlayabilir. Isparta'da yoğun trafik problemi var mı bilmiyorum ama olmadığını tahmin ediyorum, bu durumda yine Golf'e ihtiyacınız yok gibi. Ne iş yaptığını ya da ailevi durumunuzu da bilmiyorum ama bunlar arasında sizi Golf'e zorlayan bir durum yoksa ki bence yoktur, Insignia, Mondeo vs. gibi sedanlara yönelmelisiniz bence.
Netice olarak ben size Insignia'yı tavsiye ederim.2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Yorum
Yorum