Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ispartadan Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ispartadan Selamlar

Merhabalar ıspartadan selamlar foruma daha önceden üye olmuştum fakat yazma konsunda aktif değildim Kısmet olursa ekim ayında yeni parti 1.4 edition elegance benzinli araç alma arefesindeyim. Fakat kafamı aynı fiyat segmentinde olan vw golf highline 1.4 125 hp kafamı karıştırmakta (ikinci el ve yakıt tüketimi açısından) sizce hangisi almalıyım? tavsiye verebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
    onur

Ynt: Ispartadan Selamlar

İkisi çok farklı araçlar. Neden kafanız karıştı bilmiyorum ama bence sizin ilk önce sedana mı yoksa hatcback'e mi ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Sadece yaşınıza bakarak artık Golf'ten sedanlara doğru kayma vaktiniz geliyor diyebilirim. Bugün aldığınız Golf seneye sizi sıkmaya başlayabilir. Isparta'da yoğun trafik problemi var mı bilmiyorum ama olmadığını tahmin ediyorum, bu durumda yine Golf'e ihtiyacınız yok gibi. Ne iş yaptığını ya da ailevi durumunuzu da bilmiyorum ama bunlar arasında sizi Golf'e zorlayan bir durum yoksa ki bence yoktur, Insignia, Mondeo vs. gibi sedanlara yönelmelisiniz bence.

Netice olarak ben size Insignia'yı tavsiye ederim.
    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

welcome
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
        insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
          [img width=600]http://i.hizliresim.com/m5zD02.png[/img]

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
            İkisi çok farklı araçlar. Neden kafanız karıştı bilmiyorum ama bence sizin ilk önce sedana mı yoksa hatcback'e mi ihtiyacınız olduğuna karar vermeniz gerekiyor. Sadece yaşınıza bakarak artık Golf'ten sedanlara doğru kayma vaktiniz geliyor diyebilirim. Bugün aldığınız Golf seneye sizi sıkmaya başlayabilir. Isparta'da yoğun trafik problemi var mı bilmiyorum ama olmadığını tahmin ediyorum, bu durumda yine Golf'e ihtiyacınız yok gibi. Ne iş yaptığını ya da ailevi durumunuzu da bilmiyorum ama bunlar arasında sizi Golf'e zorlayan bir durum yoksa ki bence yoktur, Insignia, Mondeo vs. gibi sedanlara yönelmelisiniz bence.

Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, esasında kafamın karışma nedeni sanırım ikinci el ve değer kaybı çünkü vw arabalarına ülkemizde çok değer veriliyor. Yakıt olarak Insignia'nın tahmin ve araştırmalarıma göre Golften 0.5-1 lt arası fazla yakacak olması çok da büyük fark değil tabiki de Benim gönlümde her zaman Insignia var ama mantığımla çelişiyor Ayrıca, iki aracı da test etme şansım oldu, golf ve Insgnia konfor olarak çok yakınlar yalıtım ve süspansiyonlar bakımından. Golf hem dışta hem içde cidden sıkıcı ama oturaklı bir havası da var Isparta da trafik çok yoğun değil, üniversite de araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Sanırım ben tercihimi Insigniadan yana yapacağım
            onur

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Gonlunuze hangisi hos gelirse onu secin kalbiniz sizi yaniltmaz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: jeremo32
                    Orjinal yazı sahibi: Flesius

Öncelikle değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, esasında kafamın karışma nedeni sanırım ikinci el ve değer kaybı çünkü vw arabalarına ülkemizde çok değer veriliyor. Yakıt olarak Insignia'nın tahmin ve araştırmalarıma göre Golften 0.5-1 lt arası fazla yakacak olması çok da büyük fark değil tabiki de Benim gönlümde her zaman Insignia var ama mantığımla çelişiyor Ayrıca, iki aracı da test etme şansım oldu, golf ve Insgnia konfor olarak çok yakınlar yalıtım ve süspansiyonlar bakımından. Golf hem dışta hem içde cidden sıkıcı ama oturaklı bir havası da var Isparta da trafik çok yoğun değil, üniversite de araştırma görevlisi olarak çalışmaktayım. Sanırım ben tercihimi Insigniadan yana yapacağım
                    Hocam o zaman Insignia Napıcaksınız Golf'ü Insignia'dan yana patlatın bi kanaat notu
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
                        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

hoşgeldiniz
                            bu arada bende ısparta da öğrenciyim

Yorum

Hoşgeldiniz
                              2015 leon fr