Herkese teşekürler. Hoşbuldum sayenizde evet değişik bir renk ama zevk işte, hoşuma gitti okyanus mavisi. Aslında insigniaya ençok siyah gidiyor bence ama siyahda kullanışsız bir renk olduğundan tercih etmedim. İlginiz için teşekürler tekrar.
Herkese teşekürler. Hoşbuldum sayenizde evet değişik bir renk ama zevk işte, hoşuma gitti okyanus mavisi. Aslında insigniaya ençok siyah gidiyor bence ama siyahda kullanışsız bir renk olduğundan tercih etmedim. İlginiz için teşekürler tekrar.
Ben çok fazla okyanus mavisi görmedim inşallah sizin aracın fotolarından bakarız nasıl durduğuna Hayırlı olsun
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Acaba bu okyanus mavisi dedikleri eskiden adı su mavisi, aqua mavi olan renk mi?
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Hasan bey araba gelsin direk fotoları atcam buraya görücüye çıkarmak lazım. Ben arabam mavi olsun istedim özellikle gece mavisi, bir sedana çok yakışıyor diye düşünüyorum. Ama insigniayada bu mavi yoktu bende okyanus mavisini seçtim. Aslında biraz riske girdim renk konusunda ama beğenmezsem folyo kaplama yaptırır diye de bir rahatlığım olduğundan çok takılmadım bu konuya.
Biliyosunuz bu tarz renkler değişik model arabalarda değişik şekillerde görünebiliyor, yani bir siyah çoğu arabada albenili durur ama bi olyanus mavisi her arabada güzel durmayabilir. Gelince artık hep beraber karar veririz insigniaya okyanus mavisi yakışıyor mu yakışmıyor mu diye )
Yorum