Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Yeni Insignia Sahibi Adayından Selamlar :)

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Yeni Insignia Sahibi Adayından Selamlar

Bravo'yu , İnsignia'dan daha da iyi bilirim
    Şahane tercih olmuş hangi versiyonu alırsan al şimdiden hayırlı olsun
    ilk izlenimleriniz merakla bekliyoruz

Yorum

welcome obaa welcome

Opel Insignia COSMO 34FG350 2.0 CDTI 160hp AS

Yorum

Orjinal yazı sahibi: htaylan93
        Arkadaşlar hepinize merhaba.
        Yaklaşık 1 haftadır kafaya taktığım Insignia için kesin alım kararımı verdim ve 2012 model cam tavanlı dizel Fiat Bravo'mu satılığa çıkardım.
        Kısmet olup yeni Insignia'mı aldıktan sonra sizlerle daha çok görüşeceğimi umuyorum.
        Herkese iyi forumlar
        hoşgeldiniz
        sıfır mı almayı düşünüyorsunuz yoksa 2. el mi alacaksınız
        sizlere tavsiyem en full donanım olarak cosmoyu tercih etmenizde fayda var

Yorum

Hoşbulduk,herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
          Yaklaşık 60.000 lira bütçem var ve ikinci el olarak mümkün olduğunca dizelin Cosmo modelini arıyorum.Gördüğüm kadarıyla LPG bu araçlarda biraz sorunlu;ben bu duruma pek gelemem Zaten oldum olası sevmem LPG muhabbetini;yok gazı ayrı benzini ayrı al,yok gazcıya git ayar yaptır,yok muayeneye git farklı muamele gör,yok 2 gün sonra git yine gaz ayarı yaptır,yok avm otoparkına,feribota bineme;bi de bu subap meselesi derken en mantıklısı daha önceki 2 aracım gibi dizel almak

Yorum

welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: htaylan93
              Hoşbulduk,herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.
              Yaklaşık 60.000 lira bütçem var ve ikinci el olarak mümkün olduğunca dizelin Cosmo modelini arıyorum.Gördüğüm kadarıyla LPG bu araçlarda biraz sorunlu;ben bu duruma pek gelemem Zaten oldum olası sevmem LPG muhabbetini;yok gazı ayrı benzini ayrı al,yok gazcıya git ayar yaptır,yok muayeneye git farklı muamele gör,yok 2 gün sonra git yine gaz ayarı yaptır,yok avm otoparkına,feribota bineme;bi de bu subap meselesi derken en mantıklısı daha önceki 2 aracım gibi dizel almak
              kesinlikle durum böyle lpg'nin sıkıntılarıda genel çerçeveler içerisinde bunlar

Yorum

İşleniyor...
              X