Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Eski kasa dizel insigna ile yeni kasa dizel insigna arasinda fark varmi

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Eski kasa dizel insigna ile yeni kasa dizel insigna arasinda fark varmi

Merhaba. ..
    eski kasa dizel otomatik insignia ile yeni dizel otomatik kasa insignia arasinda motor sesi nasil ????
    binen ve bu konuda tecrubesi olan arkadaslar varmi???
    Ayrica insignianin otomatik sanzimaninda herhangi gelisme var mi ?
    yani bizde 2013 volkswagen cady var..vites geçişleri cok guzel ve seri... otomatik sanziman olarak benim şu anda 2011 model insignia opc dizel otomatik aracim cok tatmin etmiyor... yani cady gibi bir ticari aracta bile mukemmel bir ozellik... tabi arada yil farki var ama dedigim gibi cady sonucta ticari... ama insignia d segmentinde luks bir arac aradaki yas farkina ragmen daha iyi olmasi lazimdi... tabi eski kasadan yeni kasaya gecen arkadaslardan gelecek yorumlari bekliyorum...yeni kasalar nasil bilmiyorum... saygilar....

Ynt: Eski kasa dizel insigna ile yeni kasa dizel insigna arasinda fark varmi

Selam.

Opel in Active Select şanzımanı bildiğim kadarıyla makyajlı kasalarda daha hızlı ve kararlı çalışacak biçimde revize edildi ancak yine de bu konuda çift kavramalı DSg kadar hızlı değil. Dizel motorlarda ise eski 2.0 130Hp lik motorun yerini yakında 1.6 136Hp lik motor alacak, 2.0 163Hp lik motor ise 170Hp 400Nm oldu ancak henüz Türkiye de satışı başladı mı bilmiyorum, her iki yeni motor da sınıflarının en rafine ve sessiz üretimlerinden, bilhassa eski 2.0 130Hp lik motor gürültüsü ile biliniyordu.
    2014 Insignia 1.6 170Hp A.Select Cosmo + Sunroof

Yorum

İşleniyor...
    X