Bence hala yakışıklı araba
Geçen bizim burda bir komşu bakıyordu. 140binde düplü 2.5 v6. İçine oturdum koltukların derisi falan bile tertemizdi, araba bi güzel geldi gözüme.
Bu 2.5 v6 için alırken dikkat/kontrol edilmesi gereken bir şeyler var mı?
Omega'nin herhangi bir kronik sorunu yok. Omega'nin sahiplerinde genel bir sorun var. yan sanayi yedek parcalarla araba bakimi yaptirip sonra neden boyle oldu diye hatayi arabaya yukleyenler var cokca. Benim arabam 305bin km ve daha motora el degmedi bakim haricinde. En cok tutulan motoru 2.5 v6. Eski arabam 2.5v6 idi. Ancak omega'da mv6 olarak adlandirilan bir ozel seri vardir ki kafaniza yatan bir arac bulursaniz asla kacirilmamalidir. Donanim ve guc olarak gunumuz E sinifi araclardan hicbir eksigi yoktur. Bilgi ihtiyaciniz olursa cekinmeyiniz. Omega ile 5. Seneme giriyorum.
2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero
Bence hala yakışıklı araba
Geçen bizim burda bir komşu bakıyordu. 140binde düplü 2.5 v6. İçine oturdum koltukların derisi falan bile tertemizdi, araba bi güzel geldi gözüme.
Bu 2.5 v6 için alırken dikkat/kontrol edilmesi gereken bir şeyler var mı?
Omega'nin herhangi bir kronik sorunu yok. Omega'nin sahiplerinde genel bir sorun var. yan sanayi yedek parcalarla araba bakimi yaptirip sonra neden boyle oldu diye hatayi arabaya yukleyenler var cokca. Benim arabam 305bin km ve daha motora el degmedi bakim haricinde. En cok tutulan motoru 2.5 v6. Eski arabam 2.5v6 idi. Ancak omega'da mv6 olarak adlandirilan bir ozel seri vardir ki kafaniza yatan bir arac bulursaniz asla kacirilmamalidir. Donanim ve guc olarak gunumuz E sinifi araclardan hicbir eksigi yoktur. Bilgi ihtiyaciniz olursa cekinmeyiniz. Omega ile 5. Seneme giriyorum.
Yaşından olsa gerek içi oldukça yıpranmış duruyor. 163bin KM ve bu yıpranmışlık ise KM'nin orijinal olmadığının bariz kanıtı. Ben olsam MV6 için biraz sabırlı davranıp daha temiz bir araca yönlenirdim.
Opel Omega MV6 2000 Model 3000 cc 211 hp 270 nm v6
Yorum