Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhaba!

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhaba!

Merhaba, ben Ömer Faruk. İstanbul'dan aranıza katıldım.
    Aracım Opel Omega MV6 2000 Model 3Lt v6.
    Genel olarak Opel ve GM araçlara ilgim olduğu için foruma kayıt oldum.

Opel Omega MV6 2000 Model
    3000 cc 211 hp 270 nm v6

Ynt: Merhaba!

welcome

Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome

Omega eskiden beri çizgileri ve kalitesi hoşuma giden bir araç. Keyifle kullanın.
        34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome
          2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ratip
            welcome

Omega eskiden beri çizgileri ve kalitesi hoşuma giden bir araç. Keyifle kullanın.
            Teşekkür ederim, bu 2. Omegam. Bir önceki 2.5 v6 idi. Sanırım başka araca göz koyamayacağım Omega varken.
            3000 cc 211 hp 270 nm v6

Yorum

hoşgeldiniz
              V6 candır

Yorum

welcome
                insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
                  06 FA 1466 kışın karda tank,yazın asfaltta uçak.

Yorum

Ergenliğimin unutulmaz "hayal araba" sı. Bir bu bir de Vectra CDX!!! LPG takıldığını gördükçe kahroluyorum Hoşgeldiniz. Keyifli sürüşler... Keyifli forumlar...
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

Bence hala yakışıklı araba
                      Geçen bizim burda bir komşu bakıyordu. 140binde düplü 2.5 v6. İçine oturdum koltukların derisi falan bile tertemizdi, araba bi güzel geldi gözüme.
                      Bu 2.5 v6 için alırken dikkat/kontrol edilmesi gereken bir şeyler var mı?
                      2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: denz
                        Bence hala yakışıklı araba
                        Geçen bizim burda bir komşu bakıyordu. 140binde düplü 2.5 v6. İçine oturdum koltukların derisi falan bile tertemizdi, araba bi güzel geldi gözüme.
                        Bu 2.5 v6 için alırken dikkat/kontrol edilmesi gereken bir şeyler var mı?
                        Omega'nin herhangi bir kronik sorunu yok. Omega'nin sahiplerinde genel bir sorun var. yan sanayi yedek parcalarla araba bakimi yaptirip sonra neden boyle oldu diye hatayi arabaya yukleyenler var cokca. Benim arabam 305bin km ve daha motora el degmedi bakim haricinde. En cok tutulan motoru 2.5 v6. Eski arabam 2.5v6 idi. Ancak omega'da mv6 olarak adlandirilan bir ozel seri vardir ki kafaniza yatan bir arac bulursaniz asla kacirilmamalidir. Donanim ve guc olarak gunumuz E sinifi araclardan hicbir eksigi yoktur. Bilgi ihtiyaciniz olursa cekinmeyiniz. Omega ile 5. Seneme giriyorum.
                        3000 cc 211 hp 270 nm v6

Yorum

welcome

Zamanında Şarköy'de devlet hastanesinin karşısındaki arsada çürümeye terkedilmiş bir Omega vardı, onu hatırladım. Çocuk aklımızla anlam vermezdik Omega gibi bir araba neden bu şekilde bırakılır diye. Şimdi anlam verememenin yanında bir de içim cız ediyor.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome
                            Benim de bir zamanlar çok istediğim ama wv pheaton görünce tamamen aşkımın koreldigi bir araba idi.

Yorum

welcome

Yorum

İşleniyor...
                              X