Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İzmirden Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: İzmirden Selamlar

hoşgeldin kardeş

Yorum

Hoşbulduk kardeş
      İnsignia 2011 2.0 CDTI Edition Elegance + 17 JANT + NAVİ + GERİ GÖRÜŞ

Yorum

welcome

Yorum

welcome keyif almanız dileğiyle iyi forumlar hiho

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

welcome
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Adet belirtmeniz iyi olmuş sayma derdinden kurtulduk. İkiz yok galiba Ali KABAKÇI hala oralarda mı? Meşhur finansçı! Yeni kampüse hala taşınamamış bizim fakülte galiba. 2002'de ben girdiğimde bu sene giremedik ama seneye kesin! demişlerdi. Mezun olurken de seneye diyolardı. Çok güzel anılarım far oralarda. Burç Erk. Öğr. yurdunda kalmıştım, sonra Niğdeliler sitesi günleri. Mezarlıka kaçan top, mis gibi(!) tabakhane kokusu... Of of of...

Neyse hoş geldiniz

2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

welcome
                2011 1.6 T Cosmo Sports Tourer

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Flesius
                  Adet belirtmeniz iyi olmuş sayma derdinden kurtulduk. İkiz yok galiba Ali KABAKÇI hala oralarda mı? Meşhur finansçı! Yeni kampüse hala taşınamamış bizim fakülte galiba. 2002'de ben girdiğimde bu sene giremedik ama seneye kesin! demişlerdi. Mezun olurken de seneye diyolardı. Çok güzel anılarım far oralarda. Burç Erk. Öğr. yurdunda kalmıştım, sonra Niğdeliler sitesi günleri. Mezarlıka kaçan top, mis gibi(!) tabakhane kokusu... Of of of...

Neyse hoş geldiniz Öncelikle hoşbulduk ali kabakçı hala buralarda ve okul hala taşınmadı iibf kalacak hukukla ydy taşınacak adet meselesine gelecek olursak 2 sene matrax dinledim kulak aşinalığı telefonla her bağlanan bilmemnerden bir adet bilmemne diye giriyodu muhabbete ordan kalmış aklımda ikiz durumu yok insigniayı kimseyle paylaşmam zaten

İnsignia 2011 2.0 CDTI Edition Elegance + 17 JANT + NAVİ + GERİ GÖRÜŞ

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Hsyn35
                    Orjinal yazı sahibi: Flesius

Neyse hoş geldiniz Öncelikle hoşbulduk ali kabakçı hala buralarda ve okul hala taşınmadı iibf kalacak hukukla ydy taşınacak adet meselesine gelecek olursak 2 sene matrax dinledim kulak aşinalığı telefonla her bağlanan bilmemnerden bir adet bilmemne diye giriyodu muhabbete ordan kalmış aklımda ikiz durumu yok insigniayı kimseyle paylaşmam zaten

Eyvallah kerdeşim tekrar hoşgeldin Ali Hoca'yı görürsen lütfen öğrencilerinin çoğunun onu hala takip ettiğini söyle Hatırlar mı beni bilmem ama California State University için bana 3 tane tavsiye mektubu yazmışlığı vardır, sağolsun Bu gidişle İİBF zor taşınır
                    2009 - Cosmo - 2.0 CDTI 160 HP - Flexride - Sunroof - Piyano Lake - Infinity Ses - Spor Deri Koltuklar - BlackVue Cams - DVD 800 - Lite Body Kit - OPC Pedallar ve Sinyal Çerçeveleri - Ayna Altı Işıklandırması - 245-40-19 Lastikler Yazlık: Michelin PSS ve PS3 + Kışlık: Kumho KW27 ve Pirelli Sottozero

Yorum

İşleniyor...
                    X