Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İstanbul Mecidiyeköy

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İstanbul Mecidiyeköy

Selamunaleyküm Arkadaşlar Bende İnsignia almaya adayım,
    Mecidiyeköyde çalışıyorum, Apple cihazlarının garantili ve garanti dışı kapsamında kalmış cihazlarına hizmet veren özel bir servisim var.
    Passat 1.4 TSI comfortline ile İnsignia 1.6 T ( Cosmo mu sizce yoksa diğer modelleri mi önerirsiniz) arasında çok fazla kararsız kaldıktan sonra İnsignia da karar kıldım, Allah izin verirse Bayramdan önce veya sonra almayı düşünüyorum.
    Size sorum; az çok insignia'nın piyasasını biliyorsunuzdur, aşağıda linkini verdiğim aracın fiyatı sizce nasıl, tek parça boyası varmış, alırsak satarken boya dan dolayı elimziden zor çıkartma gibi bi durum söz konusu olabilir mi? Öyle bişey var ise boyasız araç bakmak daha mı mantıklı.?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1034110/detay/

Ynt: İstanbul Mecidiyeköy

Aleykümselam Bende Mecidiyeköydeyim,insignia al derim ama cosmo olsun .
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome

Yorum

welcome
        [center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Hoşgeldiniz .. linkini verdiginiz arac cosmo degil dikkat edin..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

İnsignia zevk işi, passat çevre baskısıdır hele eski kasanın bence hiç şansı yok. Aracın büyük kazası yoksa, küçük boyalarada takılmamak lazım, kullanılan araçlar en nihayetinde. Satarkende sol çamurluktaki lokal boya sıkıntı yaratmaz. Arkadaşlarında dediği gibi cosmo olursa sizin için daha iyi olur. Hoşgeldiniz bu arada
            2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Kaan1071
              Selamunaleyküm Arkadaşlar Bende İnsignia almaya adayım,
              Mecidiyeköyde çalışıyorum, Apple cihazlarının garantili ve garanti dışı kapsamında kalmış cihazlarına hizmet veren özel bir servisim var.
              Passat 1.4 TSI comfortline ile İnsignia 1.6 T ( Cosmo mu sizce yoksa diğer modelleri mi önerirsiniz) arasında çok fazla kararsız kaldıktan sonra İnsignia da karar kıldım, Allah izin verirse Bayramdan önce veya sonra almayı düşünüyorum.
              Size sorum; az çok insignia'nın piyasasını biliyorsunuzdur, aşağıda linkini verdiğim aracın fiyatı sizce nasıl, tek parça boyası varmış, alırsak satarken boya dan dolayı elimziden zor çıkartma gibi bi durum söz konusu olabilir mi? Öyle bişey var ise boyasız araç bakmak daha mı mantıklı.?

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...1034110/detay/
              merhabalar
              umarım eninde sonunda istediğiniz aracı alırsınız teredütsüz insignia alı derim kalite perfonmans asalet hepsi var ve cosmo modeli tercih ederim bütçeinz el verdiğince
              yalnız linkini vermiş olduğunuz araç cosmo değil

Yorum

welcome

Yorum

welcome

İnşallah gönlünüze göre bir Insignia bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insgna44
                    Hoşgeldiniz .. linkini verdiginiz arac cosmo degil dikkat edin..
                    Allah razı olsun hocam nasıl böyle rahta şekilde yalan söylüyorlar cıosmo diyerek anlamıyorum.
                    İlginiz için çok sağolun

Yorum

Arkadaşlar çok sağolun bilgi ve iyi niyetleriniz için Allah razı olsun.

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aramiza welcome

Yorum

hoşgeldiniz. bence de insignia cosmo alın passat dümdüz araba şekil şemal estetik sıfır.
                            ben de mecidiyeköy'de oturuyorum fulyadayım
                            ayrıca aracımı satıyorum düşünürseniz mesaj atabilirsiniz aracım cosmo ve gösterdiğiniz ilandaki araçtan çok daha ucuza veriyorum.
                            iyi günler iyi alışverişler dilerim.
                            ya kendine gel ya da bize gidelim...

Yorum

İşleniyor...
                            X