Merhaba degerli uyeler. İstanbulda universite ogrencisiyim. Araniza katilmak uzereyim sciroccomu satip 1.4 T e.e alicam kismetse p.tesi gunu Arac deri koltuklar cylone multimedia sistemi koltuk baslarinda multimedia 18inch 5 kollu jant 42.000 de chip+sprintboosfer suan aklima gelmiyen birlac extrayla beraber yalnizca 1 parca local boya var teknik gri rengi tabiki xenon da var bu arac alinir mi alinirsa nekadara almam mantikli yardimci olursaniz gercekten sevinirim birde ruhsatta loumusine diye geciyor bu nedemek oluyor anlamini bilen var midir
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Merhaba Araniza katilmama az kaldi ama larim var
Collapse
X
-
Ynt: Merhaba Araniza katilmama az kaldi ama larim var
welcome Araç güzel duruyor, fakat rocco 160'lık ise Insignia biraz hantal hissettirebilir. Xenondan kasıt AFL+ farlar ise olmazsa olmazSeat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
-
122 hp lik gayette memnundum afl far mercek yola duyarli gibi biseyse neyazikki o yok sizce fiyati max kac olmalidir soyledigim aracin daha once hic opel marka aracim olmadi acikcasi fiyat icinde pek bi bilgim yok
Yorum
-
Aramıza welcome
Bazı insigniaların araç tescil belgesinin D-5 sütununda, otomobil ibaresinden
sonra gelmek üzere 'limousine' veya ( AF Çok Amaçlı) gibi ifadeler kullanılıyor.
Bunlar, Opel'in ticari adladırmaları. Ancak, araç tescil belgesinin D-2 sütununda
mutlaka tipi belirtilir, örneğin 'İnsignia 4DR COS 20DTH A6' gibi açıklama yazar.
Yorum
-
Tesekkur ederim bilgileriniz icin bir problem cikmaz ise ptesi tamamen araniza katilmis olucam 2 soruyu kafamda cozemiyorum arabanin cok agir ve spor bir goruntusu var cift egzoz cikisina kadar asil kafama takilanlar 1.4 turbo edition elegance alinirmi yukarda saydigim arti ozelliklerle beraber alinirmi alinirsa maximum nekadar odenmesi gerekir
Yorum
-
1.4 T alınır, hem de keyifle binilir. Almayı düşündüğünüz araç sahibinden.com
ilanları arasından seçilmiş ise bağlantısını verirseniz daha gerçekçi değerlendir-
me yapılır. Yok , dışarıdan alınacaksa size ancak tavsiyelerde bulunulabilir.
Her iki durumda da dikkat edilmesi gerekenleri sıralarsak:
1-Alacağınız aracın servis geçmişini iyice araştırın, mazisi karanlık olan araçtan uzak durun.
Garantisi bittikten sonra yetkili servisle ilişkisi kesilmiş bir arabayı ben şahsen kesinlikle almam.
2-Plakası açık ise hasar kaydı olup olmadığını (şasi numarası üzerinden ayrıca) sorgulayın.
3-Kullanım el kitabı, araç bakım kitapçığı, multimedya kullanım kılavuzu, yedek anahtar
mutlaka olsun. Bunların varlığı önceki kullanıcının arabasına ne kadar değer verdiği/vermediği
hakkında fikir edinmenizi sağlayacaktır.
4-Satış bedelini yanınızda bulundurunuz, noter devir işlemi gerçekleşmeden para ödemeyiniz.
Şimdilik aklıma gelenler bunlar, fiyat konusuna gelince; tüm bu veriler olumlu ise emsallerinin
ne kadar fiyata satıldığı konusunu araştırabilirsiniz. En iyi kaynak sahibinden.com İyi bir 'TAY'
bulmanızı temenni ederim
Yorum
-
Arac patronumun araci 2013 yilinda aldi 0 km gecmisini az cok biliyorum 2 adet hasar kaydi cikiyor aracin 880 ve 980 tl olmak uzere 1 tanesi camurlugu boyattigi icin cikiyor digeride yanlis hatirlamiyorsam sag ayna degistigi icin araci soforlu kullaniyordu sahibindende arastirdim piyasasinin altina alicam ama sahibinden.com piyasasinin altina butun belgeleri falan duruyor cok arac degistiren biriyim 3-5 ay binip huyumuz suyumuz uyusmazsa geri satmayi dusundugum icin arastiriyorum aslinda yoksa omurluk bir arac agir durusu bunun yanindada spor durusu beni cezbediyor soyle soyleyeyim 1.4 t edition elegance arasinda en uygun fiyata almis olucam yeni almis bi arkadas varsa mudaili nekadara aldigini veya cevrenizdeki alan biri varsa nekadara aldigini merak ediyorum
Yorum
-
Arabanın trafiğe ne zaman tescil edildiği önemli değil, ruhsatında yazan model yılına itibar edilir.
Cumartesi olması yüzünden çevrimiçi çok az üye var.Pazartesi günü 1.4 T kullanıcısı pek çok üye
çevrimiçi olur, size yardımcı olacak fikirler/bilgiler mutlaka verirler
Yorum
-
welcome 1.4 kalkışta kısa süre hantal kalır ardından akar gider.Performans olarak ben çok memnunum.Üstelik istendiğinde yakıt ekonomisi yapma imkanı sunar.1.4 122 lik wolswagen motorundan daha performanslıdır.Fiyatına gelince bu değişkenlik gösteren bir konu yeni stil paket, sunroff paket, multimedya sistemleri, temizlik , km gibi değişkenler fiyatta etkili olur.53 54 liradan 64 65 liraya kadar fiyatlar var.Sizin aldığınız fiyatın üzerine galerici 3 bin veriyorsa bedava almışsınız demektir.Hayırlı olsun, keyfini sürün...
Yorum
Yorum