Duyuru

Collapse
No announcement yet.

1.4t insignia arıyorum

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• 1.4t insignia arıyorum

Herkese merhaba 1.4t insignia arıyorum bütçem 50 bin civarında bu fiyata temiz araç bulabilir miyim ? Foruma yeni üye oldum ve insigniateam ekibine katılma adayıyım.
    1.4T 2012 İnsignia stil paket navi, beyaz 18"

Ynt: 1.4t insignia arıyorum

welcome dediğim gibi bu fiyata hatalı araç bulabilirsiniz temiz guzel Donanımlı bisey ariyorsaniz 7 8 bin tl.daha eklemeniz gerekli

2014 Edition Elegance Fabrika Çıkış Lpg li + Sunroof

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz afl siz,18 jantsiz vs 53 54 e bulunabilir ama bu donanımlar önemli ve bunlarla birlikte temizi 50 ye olanaksız.Biraz daha bekleyip bütçeyi arttirmanizi öneriyorum.Şimdiden hayırlı olsun...

Yorum

Teşekkür ederim arkadaşlar. Fatih bey stil pakete 18inch jant dahil mi yoksa ayrıca mı satılıyor ? Bir araç buldum stil paket fakat 17inch sürüşe duyarlı afl farlar da mevcut. Stil paketin ayrıntılarını yazabilir misiniz ?

Yorum

welcome

Yorum

welcome

İnşallah gönlünüzdeki aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kutlu.12
                Teşekkür ederim arkadaşlar. Fatih bey stil pakete 18inch jant dahil mi yoksa ayrıca mı satılıyor ? Bir araç buldum stil paket fakat 17inch sürüşe duyarlı afl farlar da mevcut. Stil paketin ayrıntılarını yazabilir misiniz ?
                Baktıgınız araç kaç model.. still pakett te 18 inc jant AFL ve bluetooth u olan a bakın..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Baktığım araç 2012 model afl far bluetooth mevcut fakat jantlar 17 inch Ayrıca navigasyon da var

Yorum

Jant lastik kolay, afl varsa, temizse, fiyatı size uygunsa alın, 18 jantı sonradan da takabilirsiniz, ama afl sonradan takılmaz.
                    ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

İşleniyor...
                    X