Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almaya aday

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia almaya aday

öncelikle aramıza welcome o fiyatlara düzgün 1.6 t cosmo bulabileceğinizi düşünüyorum düz 1.6 yı şöyle tavsiye ederim 50 yaş ve üzerindeysen(bu yaştaki abilerim alınmasın )araçtan bir performans beklentin yoksa gitsinde nasıl g,derse gitsin rampada 3 ede düşerim 2 yede düşerim performans hiç önemli değil diyorsan alabilirsin ama yanından insignia turbo yazısıyla geçenlere ne kadar ah çekersin daha sonradan bilinmez nacizane fikrim yourock

2010 1.6T 180 HP COSMO KARBON SİYAH DVD800+TURNPUSH+PRİNS LPG+KAPI KOLU+AYNA ALTI+VİTES ALTI+KAPI İÇLERİ+GÖSTERGE PANELİ+ARAÇ İÇİ LED AYDINLATMA

Yorum

bir arkadaşla anlaştık benim arabayı servise götürdü testlerden geçti pazarlık yaptık 26 bin tl ye satıyordum, hanımın acizliğine uğradım 5-6 ay daha bekleyip yeni alalım demezmi, biz vaz geçince ekpertiz parasınıda vererek vedalaştık
      aklımda yeni çıkan fabrika çıkışlı lpg li 14 t edition elagence + stil paket + sunroof paket : 88 bin tl istiyorlar internet fiyatı
      kampanya falan çıkarmı acaba yılsonuna doğru
      yoksa 2014-2015 olanlarının 2. eline mi baksam
      aslında aile arabası olarak en az5 yıl hatta daha fazla binmek istiyorum alacağım aracı.
      bu arada yaş: 32

Yorum

1.4t da alınabilir tabi ama neden 1.6t ile hem yakıt hem performans zevkini yaşamayasınız ki. İnsignia gibi bir arac alacaksınız ve çevrenin dediğine bakmayın.

Opel çok tutmuyo lafı artık eskide kaldı. Malum bizim Türk halkımızın parti tutar gibi Vw tutkusundan dolayı Opel in halkımız gözünde değeri düşüyor.

Ama artık insignia yı insanlar tanıdı ve passatını satıp insignia almak için heves eden insan sayısı bi hayli fazla.

Ve İkinci el piyasasını değerlendirmek istersek;
        yeni kasa haricindeki yani 2013 öncesindeki insigniaları baz alırsak araçların fiyatları zaten düşeceği kadar düştü ve artık daha da aşağılara kolay kolay geleceğini sanmam.

Yeni kasa insignialarında artık insignia nın daha çok bilinmesinden ve fluence gibi bir aracın bile 80.000 tl civarına geldiği ülkemizde İnsigniaların ne kadar kaliteli olduğu bilindiği için değerini kolay kolay kaybetmemeye başladı.. Bilakis 2013 2014 modellere bakarsak 80 85 hatta 90 bin civarında fiyatlarını koruduğunu görebiliriz.

Yorum

Mrb arkadaslar. Benden forma yeni uye oldum. Daha once( ford focus 1.6. 110 bg, peugeot 407 1.6110 bg,vw jetta 1.4 tsi 122 bg ) bu araclari aldim belli zaman dilimlerinde kullandim ve sattim. Performans olarak aralarinda en cok beni tatmin eden ford focus 1.6 tdi oldu. Her hangi bir markanin da taraftari kesinlikle degilim. Aracin ekonomik olmasi herkez gibi benim icinde onemli fakat artik dizel gurultusunden ve hantalligindan gerckten biktim. 2009 yilindan beri aklimda hep olan insignia 1.6 t 180 hb almaya karar verdim. Gercekten yakit onemli degil 12.13 lt diyenler var varsin yaksin. Arac gurultulu calismasin atak olsun yeter. Bastinmi gitsin diyorum.
          55 bin buncem var 2011-2012 1.6t 180hb almak istiyorum. Bu araci kullananlar bu fiyata bu araci alabilirmiyim. Aracin artilari ve eksileri nelerdir yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkeze simdidentesekkur ederim...

Yorum

Hoș geldiniz Arkadaşlar.
            Bir Insignia ALIN ve pilotlar gibi hissedin.
            Hayırlısı ile.
            Gazetelerden okuduğum kadarı ile bu ay 2. Eller çok satıyor .
            O yüzden fiyatlar artmış olabilir .
            Bu fiyatlara temiz araç bulursanız düşünmeden alınız.
            Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: muratag
              Mrb arkadaslar. Benden forma yeni uye oldum. Daha once( ford focus 1.6. 110 bg, peugeot 407 1.6110 bg,vw jetta 1.4 tsi 122 bg ) bu araclari aldim belli zaman dilimlerinde kullandim ve sattim. Performans olarak aralarinda en cok beni tatmin eden ford focus 1.6 tdi oldu. Her hangi bir markanin da taraftari kesinlikle degilim. Aracin ekonomik olmasi herkez gibi benim icinde onemli fakat artik dizel gurultusunden ve hantalligindan gerckten biktim. 2009 yilindan beri aklimda hep olan insignia 1.6 t 180 hb almaya karar verdim. Gercekten yakit onemli degil 12.13 lt diyenler var varsin yaksin. Arac gurultulu calismasin atak olsun yeter. Bastinmi gitsin diyorum.
              55 bin buncem var 2011-2012 1.6t 180hb almak istiyorum. Bu araci kullananlar bu fiyata bu araci alabilirmiyim. Aracin artilari ve eksileri nelerdir yardimci olursaniz cok sevinirim. Herkeze simdidentesekkur ederim...
              Yazdıklarınıza bakarak Insignia doğru karar diyorum
              InsigniaTEAM

Yorum

Formda da arastiriyorum , eger cozmo modeli dusuk kilometreli joistik navigasyonlu olanini bulursam alicam kismetse.

Yorum

İşleniyor...
                X