Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almaya aday

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: insignia almaya aday

Aramıza welcome

1- 1.6 T Cosmo
    2- 1.4 T Cosmo

İstisna: 1.6 115 hp kullanıcısı bir arkadaşımız vardı,ismini hatırlayamadım.
    Uzunca zaman kullandı, pek de memnundu, hala elinde mi bilmiyorum.

Yorum

Kullanici yorumlarindan sonra 115 hp almam artik 140 yada 180 hangisi denk gelirse uygun ona bakacam,

Yorum

Orjinal yazı sahibi: balanar
        Kullanici yorumlarindan sonra 115 hp almam artik 140 yada 180 hangisi denk gelirse uygun ona bakacam,
        Aklin yolu 1 dir
        F30 Sport+

Yorum

Temiz 180 bg iyidir,1.4 T de iyidir. Doğru karar vermişsiniz.
          2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Şaman TÜRKSOY
            Aramıza welcome

1- 1.6 T Cosmo
            2- 1.4 T Cosmo

İstisna: 1.6 115 hp kullanıcısı bir arkadaşımız vardı,ismini hatırlayamadım.
            Uzunca zaman kullandı, pek de memnundu, hala elinde mi bilmiyorum.
            hocam bende vardı 26 ay kullandım benim için yeterliydi... ama arkadaşların dediği gibi bayır yukarı ve ara hızlanması sıfır... 115 ve 180 yakıt olarak aynı, tabi 180 likle basmazsanız bu gecerli.. lpg dediniz tek sorunsuz kullanabileceginiz 115 turbosuz motor

Yorum

Bir bucuk saat once yolda insignia gordum canavar gibiydi, arabanin arkasinda insigniateam.com yaziyordu

Yorum

Arabam satilsin gidip deneyecegim, o sekilde karar verme daha iyi olacaktir. Etrafimdakiler 2. Eli yok yaramaz diyorlar, arkadas kafamizi karistiriyorlar

Yorum

Arabam satilsin gidip deneyecegim, o sekilde karar verme daha iyi olacaktir. Etrafimdakiler 2. Eli yok yaramaz diyorlar, arkadas kafamizi karistiriyorlar
                  Siz onlara aldanmayın,kaç kere binmişler İnsignia'ya? İlana verilip de satılmayan İnsignia yok bildiğim...
                  2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

İkinci eli yok mu ?

Dizel C5 otomatik kazasız aracımı 4 ayda satamadım. Arayan sayısı 50 yi geçmezdi.

3 kere insignia sattım. Birisi tamamen boyalı görünüyordu. ( fabrika çift kat atılmış boya )

En fazla 2 hafta da sattım hepsini. Arayanın haddi hesabı yok.
                    CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                    SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

welcome Hayırlısı olsun hakkinızda

Yorum

benzinde hareket kalibrasyonu çok pasif bi araç lpgde sizi üzebilir bence 1.4 t bakın derim.
                        siyah 2013 amarok 4motion highline kapalı kabin
                        siyah 2013 captiva LTZ 7 kişilik
                        uçan teneke fiorino

Yorum

İns. Hayirlisi olur haber veririm alinca

Yorum

welcome

Arkadaşlar gereken cevapları vermiş. Ekonomi 1.4T + LPG diyorum. İnşallah dilediğiniz aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Allah temiz bir 1.6 nasip etsin size.bu ağırlıktaki araçlarda ya yüksek hacim yada düşük hacimli turbo.aksi insanı bezdiriyor.bundan evvel 2 sene 1.6 fsi passat kullandım ki insigniadan 100-150 kg hafifti ama performans berbattı.abilerimizin söylediği gibi aracın seyir hızına ne kadar çabuk ulaştığı önemli.tabikide en önemlisi ihtiyaç anında motorun size cevap vermesi.yoksa her araç gider 140-150..
                              2010 insignia 1.6t cosmo karbon siyah..

Yorum

welcome
                                2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

İşleniyor...
                                X