Duyuru

Collapse
No announcement yet.

insignia almaya aday

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• insignia almaya aday

Merhabalar, ismim Ahmet. İstanbulda yasiyorum ama Adanaliyim.insignia almaya gonulluyum, 2010 fiat grande punto 1.4 lpg+benzin manuel vites aracim var. 2009 model 1.6 cosmo 115 hb turbosuz insignia begendim sunroof var, cosmo versiyom dolu paket 18" jant siyah inci bir araba, lpg si var far sensor yagmur sensor on arka park sensor ici bej vs,, ozellikleri var, niyetim sedan kasa araba, biraz gosterisli olsun, cok fazla butcem yok 50 bin tl, arabami satip ustune alacam, ekonomik olsun diye lpg li istiyorum, uzun yol tapiyorum konforlu olsun istiyorum, sizin onerilerinizi beklerim,

Ynt: insignia almaya aday

Orjinal yazı sahibi: balanar
    Merhabalar, ismim Ahmet. İstanbulda yasiyorum ama Adanaliyim.insignia almaya gonulluyum, 2010 fiat grande punto 1.4 lpg+benzin manuel vites aracim var. 2009 model 1.6 cosmo 115 hb turbosuz insignia begendim sunroof var, cosmo versiyom dolu paket 18" jant siyah inci bir araba, lpg si var far sensor yagmur sensor on arka park sensor ici bej vs,, ozellikleri var, niyetim sedan kasa araba, biraz gosterisli olsun, cok fazla butcem yok 50 bin tl, arabami satip ustune alacam, ekonomik olsun diye lpg li istiyorum, uzun yol tapiyorum konforlu olsun istiyorum, sizin onerilerinizi beklerim,
    O arabayı alırsanız elinizde kalır,sakın almayın.115 bg o kasayı kaldırmaz,şahinlerle yarışırısınız belki.Bir de arabaya 5 kişi binerseniz şahinlerle de yarışamazsınız.O paraya temiz 1.6 T 180 bg bulabilirsiniz. Turbosuz İnsignia tam bir faciadır.Bilginize...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Aramıza welcome.Turbosuz insigniaya girmemenizi tavsiye ediyorum .Performans olarak çok üzülebilirsiniz.Uzun yolda kullanıyorsanız 1.4 bakın, uzun yol yakıt ortalaması 100 110 km/s ile 6 litre -hatta forumda altında kullanım örnekleri de mevcut- civarı gayet uygun.Şehir içinde ise sakin kullanımda 8 litre civarı tüketiminiz olur.Gönlünüze göre bir araç bulmanız dileğiyle...

Yorum

Bir de İnsignia gayet iyi bir tercih olur,performans,donanım,güvenlik ve uzun yol için...
        2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

1.6 t cosmo bakın.. hee yok biraz ekonomi olsun diyorsaniz 1.4 t bakın.. still paket AFL mutlaka olsun.. 115 bg turbosuz insignia sizi üzer..

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

Kullanan kisi memnun olsugu soyluyor turbosuz araci, ben cok surat yapan biri degilim, max 130 yaparim uzun yolda, performans olarak sadece hiz ise cok sorun olmaz sanirim degil mi

Yorum

Kullanan kisi memnun olsugu soyluyor turbosuz araci, ben cok surat yapan biri degilim, max 130 yaparim uzun yolda, performans olarak sadece hiz ise cok sorun olmaz sanirim degil mi
              Kimse yoğurdum ekşi demez,siz bilirsiniz de bu forumdaki cevaplara uymanız lehinizedir her zaman...

Yorum

Bütçenize göre 1,6T bulunabilir. 1.6T den şaşmayın.
                Bende max 120 yaparım. İsteyeni kaşırım o ayrı. Ama 120ye kadar nasıl geldiğiniz de önemli
                CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Bir de performans sadece son hız değildir,araba sollamaya kalktığınızda rezil olmamaktır,can güvenliğinizi tehlikeye atmamaktır, sollama yaparken çok hızlı geçmeniz gerekirse araba dediğiniz bunu yapabilmelidir.Performans dediğiniz yokuşta bayılmamak demektir... Bu dediklerimi 115 bg ile yapamazsınız...

Yorum

welcome

Yorum

welcome welcome welcome welcome welcome welcome welcome

Performans aramıyorsan alabilirsin sonuçda bu 1.6 115 lik için de ikinciel piyasası olmalı pasatlardada 1.6 fsi gtmiyor ama alan alıyor.

[Center]    
                                             1.6 Turbo- 180 HP -Cosmo -Flexride Şase -DVD 800 -Sunroof Ve 34 CHN 85

Yorum

Kafam karisti, yokusta vites duser yine gider, sonucta bende 1.4 punto var 77 hb bundan iyi olacagi kesindir hizlanmasi aslinda onemli sollamalarda ozelliklim, cok sollama yapmasamda,, sanirim denemeden nasil oldugunu anlamayacagim, konfor anlaminda sorun yok sanirim. Forumda biri belimi agritti yazmis uzun yolda )

Yorum

Emin ol, 1.4 grande punto, 115 lik insignianın eline verebilir... Belli bir yüksek hızdan sonra insignia yavaş yavaş geçmeye başlar.
                          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

115 den vaz gectim 140 hb 1.4 t bakmam daha iyi olacak sanirim,

Yorum

İnsignia puntodan sonra size gerçek manada yeterli gelecektir.115 hp olsa bile.ancak 115 hp lık ilk önce sürülüp daha sonra 180 hp sürüldüğü zaman, 115 hp olandan soğuyup direk 180 lik olanı alacaksınız bundan eminim.
                              Açıkcası benim insignia varken bir ara arkadaşın cruze 125 hp lık aracını sürdüm resmen çarpışan arabalardaki gibi hızlansın diye direksiyondan tutup kendimi öne doğru sallıyordum.kaldıki 115 lik nasıl olur düşünmek bile istemiyorum.
                              2015 Ford Mondeo Tit. 1.6 Tdci Tekno Pkt.Sunroof,Dynamic Led,Platin Beyaz 
                              2013 clio 4 Tce 0.9 icon alev kırmızı

Yorum

İşleniyor...
                              X