Merhaba arkadaşlar adım Tuna Cullu ankara'da yaşıyorum ve 32 yaşındayım. 25.11.2010 perşembe günü aracımın siparişini vermiş bulunmaktayım. 2011 1.6 T 180 HP Insignia Edition Elegance. Herhalde hafta sonuna doğru alırım. 2006 Astradan sonra müthiş bir zıplama oldu benim için. Doğrusu Passat ile Insignia arasında çok geldim gittim ama zevk işi ekonomiden daha ağır bastı açıkçası....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Bütün insignia sahiplerine merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Bütün insignia sahiplerine merhaba
Evet Arkadaşlar sonunda aracıma dün kovuştum. İlk izlenimim araç süper Yol tutuşu, Hızlanışı mükemmel. 114 KM yol yaptım oatalama yakıt tüketimim 10.4 gösteriyor ve bir ara hız denemeside yaptım. Gerçi 180 Km kadar çıktım ama olsun. Yanlız dashboarda dokununca iz kalıyor. Sanki yaplı ellerle doknmuş gibi. Bunu anlayabilmiş değilim.... Onun dışında süper. Araba çok sessiz ve aciip gidiyor. Forumlarda okuduğum kadarıyla yakıt sarfiyatından cok korkuyordum oda super gidiyor. Bu arac süperr....2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri
Yorum
-
Ynt: Bütün insignia sahiplerine merhaba
Orjinal yazı sahibi: tunaculluEvet Arkadaşlar sonunda aracıma dün kovuştum. İlk izlenimim araç süper Yol tutuşu, Hızlanışı mükemmel. 114 KM yol yaptım oatalama yakıt tüketimim 10.4 gösteriyor ve bir ara hız denemeside yaptım. Gerçi 180 Km kadar çıktım ama olsun. Yanlız dashboarda dokununca iz kalıyor. Sanki yaplı ellerle doknmuş gibi. Bunu anlayabilmiş değilim.... Onun dışında süper. Araba çok sessiz ve aciip gidiyor. Forumlarda okuduğum kadarıyla yakıt sarfiyatından cok korkuyordum oda super gidiyor. Bu arac süperr....aynı sorun bende de var ben öyle çözüyorum
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Yorum
Yorum