Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar, saygılar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selamlar, saygılar...

Merhaba ben Zonguldak'tan Emre. Afyonluyum, Zonguldak'ta öğretmenlik yapıyorum.

Şu an bir İnsignia'ya sahip değilim. Birkaç gün önce aracı detaylı inceledim çok hoşuma gitti. Detaylı bilgi sahibi olmak için üye oldum.
    5 yıl 206 HDI kullandım. 1 yıldır da Bipper kullanıyorum. Kısmetse bir yıl içinde güzel bir araba almak istiyorum. İnsignia da en güçlü adayım.

Herkese saygılar, sevgiler...

Ynt: Selamlar, saygılar...

welcome keyifli sohbetler.

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

welcome
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

welcome
        2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
        [center]

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

dizel Peugeot'dan sonra benzinli turbo çok canınızı sıkar demiş oluyum en kötü ihtimalle 2.0 CDTI bakın derim.
            InsigniaTEAM

Yorum

hoşgeldiniz,geçmiş öğretmenler gününüz kutlu olsun
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

takıma hoş geldiniz...
                F30 Sport+

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

Eğer ekonomi peşindeyseniz 20 dizel almanız lazım. Eğer 1.6 T alırsanız ve benzini kafaya takarsanız bu işin sonu gelmeyebilir....
                      2011 1.6 T 180 hp Insignia Edition Elegance P. / Teknik Gri

Yorum

Hoşgeldiniz.

Yorum

Hoş gördük arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla forum samimiyeti üst düzeyde.

Aracım yakıt konusunda mükemmel gerçekten 100 km'de karma 5.5-6.0 lt tüketimim var. Ötv indirimi döneminde sunrooflu Astra CDTI bulamayınca bu aracı iyi bir fiyata almıştım.

İnsignia'nın yakıt tüketimi muadillerinden çok çok uçuk değil. 100 km ort 9-10 lt gözden çıkartıyorum. Çünkü okula servisle gidiyorum evim çarşının içinde şehir içi hiç kullanmıyorum desem yeridir.

Bayram ve diğer tatillerde Zonguldak - Ankara - Afyon - Didim - Tekirdağ hattında aile ziyaretlerimizi ve tatilimizi geçiriyoruz.
                          15 ayda Bipper ile 12.000 km anca yapabildim.

Ben İnsignia'nın uzun yolda 110-130 km hızlarda çok içeçeğini düşünmüyorum.
                          İçse de canı sağolsun çok çok hoş bir araba hepiniz güle güle kullanın.

Saygılar...

Yorum

tabıkı uzun yolda 110-130 km/h cok fazla yakmaz ama bizim araclarla o dedıgın hızlara dusmek pekte mumkun olmuyor

Yorum

Orjinal yazı sahibi: tasit77
                              Hoş gördük arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Gördüğüm kadarıyla forum samimiyeti üst düzeyde.

Aracım yakıt konusunda mükemmel gerçekten 100 km'de karma 5.5-6.0 lt tüketimim var. Ötv indirimi döneminde sunrooflu Astra CDTI bulamayınca bu aracı iyi bir fiyata almıştım.

İnsignia'nın yakıt tüketimi muadillerinden çok çok uçuk değil. 100 km ort 9-10 lt gözden çıkartıyorum. Çünkü okula servisle gidiyorum evim çarşının içinde şehir içi hiç kullanmıyorum desem yeridir.

Bayram ve diğer tatillerde Zonguldak - Ankara - Afyon - Didim - Tekirdağ hattında aile ziyaretlerimizi ve tatilimizi geçiriyoruz.
                              15 ayda Bipper ile 12.000 km anca yapabildim.

Ben İnsignia'nın uzun yolda 110-130 km hızlarda çok içeçeğini düşünmüyorum.
                              İçse de canı sağolsun çok çok hoş bir araba hepiniz güle güle kullanın.

Saygılar...
                              Öğretmenim doğru adrestesiniz
                              F30 Sport+

Yorum

İşleniyor...
                              X