Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Araçta titreme ve çekiş düşüklüğü

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Araçta titreme ve çekiş düşüklüğü

Selam Arkadaşlar ;
    Aranıza henüz katıldım,2010 model 1.6 Turbo İnsignia Cosmo sahibiyim.Dün başıma gelen bi sıkıntı ile ilgili bilgilerinize başvurmak istedim.Aracımın benzinini mümkün olduğunca aynı istasyondan (Shell) almaya özen gösteriyorum.Dün depo artık dibe yanaştığından yolda gördüğüm bir Shell istasyonundan herzman aldığım yere gidene kadar idare etsin diye elli liralık yakıt aldım.Fakat istasyondan çıktıktan sonra yaklaşık 200-300 mt.gittikten sonra arabada önce vana benzeri olan arıza lambası yandı ve bir titreme ve çekiş düşüklüğü başladı,akabinde servise gidin ikazı çıktı.Akşam saati olduğundan eve kadar yavaş yavaş bu şekilde yaklaşık 10 km.kullandım ve salı günü için servisten randevu aldım.Şu ana kadar hiç böyle bir problem yaşamadığımdan serviste nelerle karşılaşacağımı kestiremiyorum.Konu ile ilgili tecrübe ve bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Saygılarımla
    Serkan.

Ynt: Araçta titreme ve çekiş düşüklüğü

Orjinal yazı sahibi: Sakbay
    Selam Arkadaşlar ;
    Aranıza henüz katıldım,2010 model 1.6 Turbo İnsignia Cosmo sahibiyim.Dün başıma gelen bi sıkıntı ile ilgili bilgilerinize başvurmak istedim.Aracımın benzinini mümkün olduğunca aynı istasyondan (Shell) almaya özen gösteriyorum.Dün depo artık dibe yanaştığından yolda gördüğüm bir Shell istasyonundan herzman aldığım yere gidene kadar idare etsin diye elli liralık yakıt aldım.Fakat istasyondan çıktıktan sonra yaklaşık 200-300 mt.gittikten sonra arabada önce vana benzeri olan arıza lambası yandı ve bir titreme ve çekiş düşüklüğü başladı,akabinde servise gidin ikazı çıktı.Akşam saati olduğundan eve kadar yavaş yavaş bu şekilde yaklaşık 10 km.kullandım ve salı günü için servisten randevu aldım.Şu ana kadar hiç böyle bir problem yaşamadığımdan serviste nelerle karşılaşacağımı kestiremiyorum.Konu ile ilgili tecrübe ve bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

Saygılarımla
    Serkan.
    Yakıt,ateşleme sisteminizle ilgili sıkıntı olmuş. Aldığınız yakıt kaynaklı sanırım... Servis baksın...
    2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Yanlışlıkla mazot koymuş olmasın adamlar, fişe baktınız mı?
      ahlaksızla birlikte yaşayacağına YİĞİTLE ÖLÜME GİT

Yorum

Hosgeldiniz

Gecmis olsun

Yakit kaynakli sorun olabilir akunun kutip basini sokun ve takin sonrasinda arizanin gidip gitmedigini kontro edin eger sorun devam ediyorsa geciktirmeden servise gidin

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Aku kutup basini sokmeden servise gidiniz. Aksi halde ariza kodu silinebilir ve sorunun ne olduğu nu anlayamayabilir sniz
          CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
          SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Orjinal yazı sahibi: aton1981
            Aku kutup basini sokmeden servise gidiniz. Aksi halde ariza kodu silinebilir ve sorunun ne olduğu nu anlayamayabilir sniz
            Ali abi akü kutup başını söktükten sonra,arıza silinirse sıkıntı kalmaz,kalıcı bir arıza yani müdahale gerektirecek bir arıza ise zaten aynı arıza kodunu tekrar gönderir
            Bence bi denensin kutup başını söküp takmak bazen işe yarıyor
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kdristnbl
              Orjinal yazı sahibi: aton1981
              Ali abi akü kutup başını söktükten sonra,arıza silinirse sıkıntı kalmaz,kalıcı bir arıza yani müdahale gerektirecek bir arıza ise zaten aynı arıza kodunu tekrar gönderir
              Bence bi denensin kutup başını söküp takmak bazen işe yarıyor
              Oda doğru ya..
              CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
              SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

Yorumlariniz icin tesekkur ederim.Yarin sabah kutup basini sokup tekrar deneme yapicam.Bu arada yakit karismasi yani benzin yerine disel doldurulmasi durumundan bende suphelenmistim fakat pompa fisini kontrol ettim o konuda sıkıntı yok.tekrar tesekkurler.

Yorum

Akü kutup başını söküp taktığınızda düzelmez ise ateşleme bobini bozulmuş olabilir...

Yorum

welcome

Geçmiş olsun. Herkesin başına gelebilecek bir durum, kendinizi üzmeyin. Aklınızda bulunsun istasyonun markasından çok işleten daha önemlidir.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

İşleniyor...
                    X