Duyuru

Collapse
No announcement yet.

SelamunAleyküm

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• SelamunAleyküm

Merhaba hızlı ve konforlu arkadaşlar.

Ben aslında insignia kullanıcısı değilim ama hedefim insignia. 95 model vectram var GT modeli ve A kasa(eski kasa). Aracım fabrika çıkışı 136 beygir ama 20 yıl aradan sonra testlerde ancak 100 civarı çıkıyor.

Asıl merak ettiğim konuya gelecek olursak;

Benim gaz pedalıyla aram çok iyi, ya tam basıyorum, ya hiç basmıyorum. Yani düz yol gördüğüm anda köklüyorum. Araba süper hızlı olmadığı için direksiyon hakimiyetinde sorum yaşamıyorum. İnsignia'da tam gaz yaptığınızda direksiyon hakimiyetinde sorun yaşayan oldu mu? Ona göre almamayı bile düşünüyorum.
    Turbo varsa sorun yok.

Ynt: SelamunAleyküm

welcome

Aleykümselam.

Güç arttıkça sürücülük yetenekleri devreye girer. Dipgazların daha dikkatli yapılması gerekir.
    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome

Bahsettiğiniz sorunu yaşayan olmadı

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
        Aleykümselam
        Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
          [center]
          İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Aleykümselam aramıza welcome sorunuza gelince bu paraya yüksek hızlarda bu denli güven veren, viraja bu denli sağlam giren yegane araç insigniadir bence.You tube A forumumuzun ismini yazarsanız üstadların yüksek hızlarda neler yaptıklarını ( yapabildiklerini ) izleyebilirsiniz.Keyifli forumlar...

Yorum

welcome aleyküm selam

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hos geldiniz
                    F30 Sport+

Yorum

Hoş geldiniz,İnsignia yoldan çıkarmaya aşırı derecede uğraşmazsanız çıkmaz yoldan. Yani çıkarsa ya şoför iyi değildir,ya yolda yağ filan vardır ya da lastik patlamıştır.
                      2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Aleyküm selam welcome

Bahsettiğiniz olay dizel Megane'da yüksek tork yüzünden sık sık başıma gelirdi. Kaliteli lastikle baya aşmıştım. Insignia'da ise hiç başıma gelmedi.

Orjinal yazı sahibi: tornado
                        Hoş geldiniz,İnsignia yoldan çıkarmaya aşırı derecede uğraşmazsanız çıkmaz yoldan. Yani çıkarsa ya şoför iyi değildir,ya yolda yağ filan vardır ya da lastik patlamıştır.
                        Sayın tornado'nun dediği gibi yoldan çıkarmak için uğraşmıştım, 17 inç jant + kışlık lastik(225/55/17) + çekiş kontrol kapalı durumdayken başarmıştım. haha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

ALEYKUMSELAM welcome

Yorum

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
                            Aleyküm selam welcome

Bahsettiğiniz olay dizel Megane'da yüksek tork yüzünden sık sık başıma gelirdi. Kaliteli lastikle baya aşmıştım. Insignia'da ise hiç başıma gelmedi.

Orjinal yazı sahibi: tornado
                            Sayın tornado'nun dediği gibi yoldan çıkarmak için uğraşmıştım, 17 inç jant + kışlık lastik(225/55/17) + çekiş kontrol kapalı durumdayken başarmıştım. haha
                            clapclap ihihi haha İstedikten sonra yoldan çıkmayacak araba yok zaten,üretilemedi daha.
                            2009 1.6 T 180 hp Edition Elegance,Sprintbooster,BMC kutuiçi spor filtre,KitMTM Keihin Enjektör,1.8 MB Genius Max regülatör...

Yorum

Hoşgeldiniz
                              2015 leon fr

Yorum

İşleniyor...
                              X