hoşbulduk oleyy
amasyada merzifonda bi üye daha var diye biliyorum birde suluovada olması lazım 2.0cdti (opc) bi kaplan gördüm sanki
amasya da epey insignia var forumdalarmı bilmiyorum yada öncedende vardı o kadar dikkat etmiyodum bilemiyorum ama bu ara bi artış gözlemlemiş durumdayım
hoşbulduk oleyy
amasyada merzifonda bi üye daha var diye biliyorum birde suluovada olması lazım 2.0cdti (opc) bi kaplan gördüm sanki
amasya da epey insignia var forumdalarmı bilmiyorum yada öncedende vardı o kadar dikkat etmiyodum
bilemiyorum ama bu ara bi artış gözlemlemiş durumdayım
Aramıza welcome
Suluova'daki kaplan forum üyesi Faruk Çelik arkadaşımızın ve şu anda satılık
hoşbulduk oleyy
amasya da epey insignia var forumdalarmı bilmiyorum yada öncedende vardı o kadar dikkat etmiyodum bilemiyorum ama bu ara bi artış gözlemlemiş durumdayım
Evet İkiside üyemiz
Merzifonda Mehmet Bey,
Kaplan Dişli Diezel Faruk Bey
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
faruk beyin aracının satılık olduğunu biliyorum cezbetmesine ragmen maddi durumlar sebebiyle ilgilenemedigim ama karşıdan albenisi cok güzel duran bi ilan o kmde dizel ve o kadar dolu bi araç nadir gibi görünüyo Onada hayırlı satışlar diliyoruz burdan
tanımıyor olmama ragmen mehmet bey ve faruk beyin amasyada oldugunu forumdaki konulardan çıkarmıştım ancak ilde bulunan insignia sayısına oranla benle beraber 3 kişiysek forumda biraz reklam yapmak gerektigi kanaatindeyim sticker ile başlama düşüncesindeyim ben
Yorum