Duyuru

Collapse
No announcement yet.

istanbuldan selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: istanbuldan selamlar

welcome

Yorum

İnsignia

welcome
      Morpheus
      61 TT 971

Yorum

welcome

Yorum

Hoşgeldiniz.

İnsignia > Tiguandan karşılaşmasnda İnsignia her türlü tercih sebebi olur.

Ufak bir not: Kuzenim 2013 tiguan için tam 48 gün yedek parça bekledi ( hangi parçaydı şuan aklımda değil ama keyfe keder bir parça değildi çünkü o parça olmadığı için araba süre boyunca serviste kaldı )

Yorum

welcome

Buraya gelip sorduğunuza göre siz Insignia alacaksınız da naz ediyorsunuz haha

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome
              Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
              [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hosbuldum arkadaslar cok sagolun. Valla insignia da karar kildim ama bu seferde 1.6 ile 1.4 arasinda bir tercih etmem lazim arastiriyorum.

Yorum

welcome
                  Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Orjinal yazı sahibi: eniskose
                    Hosbuldum arkadaslar cok sagolun. Valla insignia da karar kildim ama bu seferde 1.6 ile 1.4 arasinda bir tercih etmem lazim arastiriyorum.
                    1.4 ve 1.6 arasında 1ve 2 lt oynar 1.6 t alın keyfinize bakın

Yorum

İşleniyor...
                    X