Duyuru

Collapse
No announcement yet.

merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• merhaba

herkese MERHABA

Adım Erdal. Istanbul denizcilik sektöründe çalışıyorum.

İnşallah en kısa zamanda insignia almak istiyorum. Sıteyı uzun zamandır takip ediyordum bugüne KISMETMİŞ.
    "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Ynt: merhaba

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

İnşallah aradığınız aracı bulursunuz.

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

arkadaşlar abiler yeni katılıyorum aranıza merhabalar ismim Bülent şuanda almak üzere olduğum bir araç var ama kararsız kalıyorum 2013 model yeni kasa Opel insignia 1.6 turbo edion elegance stil pakett otomatik vites sanruflu star/stop sanırım navıgasyonlu alacağım ilk araç aldığım da da çevrenmedikelere karşı mahçup duruma düşmek istemşyorum çok iyi bir araç olduğu kanısındayım araştırdığım araçta 70000 tl diyor ama aklım cosmo model de hep yardım edermisiniz..
        http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96344051/detay
        SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

Orjinal yazı sahibi: ilbay_0666
          arkadaşlar abiler yeni katılıyorum aranıza merhabalar ismim Bülent şuanda almak üzere olduğum bir araç var ama kararsız kalıyorum 2013 model yeni kasa Opel insignia 1.6 turbo edion elegance stil pakett otomatik vites sanruflu star/stop sanırım navıgasyonlu alacağım ilk araç aldığım da da çevrenmedikelere karşı mahçup duruma düşmek istemşyorum çok iyi bir araç olduğu kanısındayım araştırdığım araçta 70000 tl diyor ama aklım cosmo model de hep yardım edermisiniz..
          http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...96344051/detay
          75000 liraya sıfır km otomatik elegance var. Stil paket ve sunroof yok. Ben verdiğiniz ilandaki araca o para değer mi emin olamadım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...92838490/detay

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

BENDE EMİN DEĞİLİM İŞTE ÖZELLİK OLARAK COSMO YA YAKIN OLDUĞUNU SANIYORUM AMA sanruf cazip duruma düşürüyo çok kararsızım alınca pişman olmak istemiyorum aslında cosmo da gönlüm ama en son param 72000 tl ye kadar sınırı malesef yeter mi bilmiyorum yada biraz beklemek lazım diyorum ama ben hemen bi insignialı olmak istiyorum
            SİFTAHI BEYAZ İNSİGNİA İLE YAPTIM İLK GÖZ AĞRIMIZ ......

Yorum

Arkadaşım bide cozmo bak 2 lira 3 lira fazla ver imkanın varsa yoksa bu arabada güzel ama cozmo daha güzel hakkında hayırlısı neyse enguzeli olur inşallah

Yorum

Hosbulduk
                "insanlar arasında, insanlardan bir insan olmak"

Yorum

welcome
                  insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz..
                      Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                          [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome
                            [center]
                            İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

welcome
                              2010 1.6T Cosmo

Yorum

İşleniyor...
                              X