Oncelikle Selamin Aleykum hepinize yeni hayirli kazasiz belasiz yeni yillar dilemek istiyorum. Forumu biraz inceledim ve sizin gibi iyi kalpli sicak insanlarla tanismak ve yardim almak istedim08.01.2015 tarihinde insignia 1.6 Turbo aldik biraz bu arac hakkinda bilgi verirmisiniz
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
YENI UYE ANKARA TANISMA
Collapse
X
-
Ynt: YENI UYE ANKARA TANISMA
1.6 turbo candır,segmentinin,en hızlısı ve en iyi yere basanıdır(flexi varsa)frenleri en iyi tutan d segmentidir.
Sadece 1. vitesde kalkış yapmayacaksın, biraz hantal kalır ama 2. vitesden sonra,önünde kimse kalmaz
Allah kaza bela vermesin.Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
F10 Msport
Yorum
-
welcome
araç hakkında genel bir bilgi istemişsiniz o kadar uzunki herkes konun daraltılmasını yada istekleriinizi başlık başlık isteyebilir.. ..yazarsanız daha iyi sonuca ulaşırız2015 Honda CRV 1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs (görmemişin... :P )
Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
[center]
Yorum
-
welcome
Güle güle kullanın. Araç hakkında biraz bilgi verirseniz motor-şanzıman-donanım gibi, elimizden geldiğince anlatmaya çalışırız.
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Hepinize cok tesekkur ederim abilerim kardeslerim allah razi olsun daha iyileri sizlerin olsun aracimiz 1.6 170 hp cosmo flexi deyil dir sunrouf yoktur sadece cosmodur 2015 modelsir 1 hafta oldu alali sizden ricam benim aracima denk sircorro passat ve buna benzer arabalarla karsilastiridigimiz zaman hizi nasil onemli olan hiz bide yapabilecegim baska bi orjinal aksesuarlar varmi
Yorum
Yorum