Herkese iyi akşamlar öncelikle adım Anıl, aranıza Ankaradan katılmayı planlıyorum. Bir insignia alma düşüncem var.Ankara çayyolunda oturuyorum şu anda suzuki grand vitara 2007 model bir jeepim var 1.9dizel 5 kapı bi araç kullanıyorum. Yeni avukat oldum herkese selamlar diyorum öncelikle düşündüğüm araç ise insignia sport tourer modeli istediğim gibi bi araç olursa önceliğim dizel bulamaz isem benzinlide düşünebilirim
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Ankaradan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: Ankaradan selamlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82337598/detay
Bu araca bi bak ankaralı, sw düşünsem gider bakardım, fiyatı uygun, km düşük, biniciye güzel fiyat bence. Satarkende aynı paraya satılır insignia en nihayetinde Hoşgeldin bu arada2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelifehttp://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82337598/detay
Bu araca bi bak ankaralı, sw düşünsem gider bakardım, fiyatı uygun, km düşük, biniciye güzel fiyat bence. Satarkende aynı paraya satılır insignia en nihayetinde Hoşgeldin bu arada
Yorum
-
Dizel insignialar 2 bin motor olduğu için vergisi biraz yüksek ve yakıtıda benzinliye oranla çok az değil. Arada 10 15 bin gibi bi fark var, bu fark benzin mazot farkıyla çıkıcak gibi görünmüyor. Ha ben çok km yaparım diyorsan o başka2016 Mercedes cla 180 cdi amg
Yorum
-
welcome Sizdeki araçta çok güzel bir ara niyetlenmiştik sonra niye vazgeçtik bilmiyorum.
Yarın buluşma var buyurun gelin laflayalım hemde almayı düşündüğünüz aracı incelersiniz
(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: mazelifeDizel insignialar 2 bin motor olduğu için vergisi biraz yüksek ve yakıtıda benzinliye oranla çok az değil. Arada 10 15 bin gibi bi fark var, bu fark benzin mazot farkıyla çıkıcak gibi görünmüyor. Ha ben çok km yaparım diyorsan o başka
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: omfayawelcome Sizdeki araçta çok güzel bir ara niyetlenmiştik sonra niye vazgeçtik bilmiyorum.
Yarın buluşma var buyurun gelin laflayalım hemde almayı düşündüğünüz aracı incelersiniz
Yorum
Yorum