Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Ankaradan selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Ankaradan selamlar

Herkese iyi akşamlar öncelikle adım Anıl, aranıza Ankaradan katılmayı planlıyorum. Bir insignia alma düşüncem var.Ankara çayyolunda oturuyorum şu anda suzuki grand vitara 2007 model bir jeepim var 1.9dizel 5 kapı bi araç kullanıyorum. Yeni avukat oldum herkese selamlar diyorum öncelikle düşündüğüm araç ise insignia sport tourer modeli istediğim gibi bi araç olursa önceliğim dizel bulamaz isem benzinlide düşünebilirim

Ynt: Ankaradan selamlar

welcome
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Hoşgeldiniz
      2015 leon fr

Yorum

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82337598/detay
        Bu araca bi bak ankaralı, sw düşünsem gider bakardım, fiyatı uygun, km düşük, biniciye güzel fiyat bence. Satarkende aynı paraya satılır insignia en nihayetinde Hoşgeldin bu arada
        2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

teşekkür ederim hepinize hoşbulduk

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...82337598/detay
            Bu araca bi bak ankaralı, sw düşünsem gider bakardım, fiyatı uygun, km düşük, biniciye güzel fiyat bence. Satarkende aynı paraya satılır insignia en nihayetinde Hoşgeldin bu arada
            teşekkür ederim evet buda fiyat olarak oldukça uygun ama dizel olursa http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...38224811/detay yada benzinlide şuda olabilir http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...94670993/detay diye düşünmüştüm tabiki buna da bakıyım gidip

Yorum

Dizel insignialar 2 bin motor olduğu için vergisi biraz yüksek ve yakıtıda benzinliye oranla çok az değil. Arada 10 15 bin gibi bi fark var, bu fark benzin mazot farkıyla çıkıcak gibi görünmüyor. Ha ben çok km yaparım diyorsan o başka
              2016 Mercedes cla 180 cdi amg

Yorum

welcome

Yorum

welcome

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz meslektaşım.
                    34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

welcome Sizdeki araçta çok güzel bir ara niyetlenmiştik sonra niye vazgeçtik bilmiyorum.
                      Yarın buluşma var buyurun gelin laflayalım hemde almayı düşündüğünüz aracı incelersiniz

(2009) 1.6 Turbo Cosmo Spor Tourer >>> (2012) 1.4 Turbo Edition Elegance Yeni Stil Sunroof >>> (2015) 1.4 Turbo Edition Elegance Sunroof Orginal LPG power

Yorum

Mesleğiniz ve alacağınız araç hayırlı uğurlu olsun...Aramıza welcome keyifli paylaşımlar.Ankara'daki arkadaşlar yarın buluşuyor katılın derim...

Yorum

hepinize çok çok teşekkürler hoşbulduk diyorum yarın buluşma olması güzel denk gelmiş gerçekten nerede gerçekleşecek eğer saatlerde bir sorun yaşamazsak kesinlikle katılmayı düşünürüm

Yorum

Orjinal yazı sahibi: mazelife
                            Dizel insignialar 2 bin motor olduğu için vergisi biraz yüksek ve yakıtıda benzinliye oranla çok az değil. Arada 10 15 bin gibi bi fark var, bu fark benzin mazot farkıyla çıkıcak gibi görünmüyor. Ha ben çok km yaparım diyorsan o başka
                            aslında amacım dizel bir araç alıp yanına daha spor arkadan itiş bir aracı garaja koyup hafta sonları onunla uğraşmaktı ama sport tourer bi hayli hoşuma gitti km durumu kafa karıştırıcı aylık 1600km falan yapıyorum çok yoğun bi trafiğe girmiyorum genelde arabayı uygun bi yerde bırakıp ofise toplu taşım kullanıyorum aksi bir durum yok ise hemde bir köpeğimin olması beni sport tourere yaklaştırdı iyice lpg durumlarını araştırıyorum bi yandan ama çokta verimli olmadığı sonucu karşıma çıkıyor karşıma çıkıcak benzinli veya dizel araca göre değişecek durum sanırım

Yorum

Orjinal yazı sahibi: omfaya
                              welcome Sizdeki araçta çok güzel bir ara niyetlenmiştik sonra niye vazgeçtik bilmiyorum.
                              Yarın buluşma var buyurun gelin laflayalım hemde almayı düşündüğünüz aracı incelersiniz
                              evet suzuki sağolsun kahrımı çekti 208bin km'de şu anda genel durumundan memnunum hala bu kadarını beklemezdim böyle bir araçtan buluşmanın ayrıntılarına bakıp katılım göstermeye çalışıcam çok sağolun

Yorum

İşleniyor...
                              X