mrb.adım şamil.1979 modelim yeditepe uls ilşk mezunuyum.thy'de çalışıyorum.dogma buyume acıbademlıyım.astra almayı dusunuyordum.ınsıgnıa yı yakından ınceleyınce aşık oldum.kaporamı verdım 1 ay sonra kısmetse edıtıon+18''+sunroof lu beyaz ınsıgnıam gelıyor.yalnız jantlarına ısınamadım.becerebılırsem jantı cosmo ya çewırmek ıstıyorum,orjınallıgı bozmamak adına. ama momo wrs jantın da bu arabaya çok yakışacagını dusunuyorum.çoktur bakınıyorum takana rastamadım.varsa aranızda resım yollarsanız sewınırım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
herkese mrb
Collapse
X
-
Ynt: herkese mrb
hoşgeldin abi.
jant konusunda bana sorarsan çok kollu yada daha kalın 5 kollu tercih edersen daha hoş olur. çünkü Insignia'da jant boyutunun 20-21"e kadar yolu var, bu durumda diskler ufacık gözüküyor, bence pek hoş durmuyor. ama çok kollu olduğu zaman yada kolları kalın olduğu zaman diski daha geri plana attığı için göze batmıyor.
diğer konuda ofset, Insignia'nın çamurluk yapısı ofsetli jantı götürüyor, bunu da tercihler arasında bulundur derim.
ama momo wrs bence Insignia'ya gitmez, biraz kormetal jantları andırıyor, tofaşlara broadway'lere daha uygun bence hatta örneğide var ihihi
InsigniaTEAM
Yorum
-
Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar
Yorum
-
ağırlıklı olarak Hasan'ın verdiği linkteki grubu kullanıyorum, sadece bizim siteye özgü grupta var ama diğer taraf daha kalabalık olduğu için orayı daha çok kullanıyoruz.
çok karıştı farkındayım
kısaca Hasan'ın eklediği bu link daha aktif
"Opel İnsignia'' (Tartışılmaz Yaşanır)
buda forumun kendi sayfası;
InsigniaTEAM
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: Gökhan_55hoş geldiniz sanruflu ve beyaz olması çok iyi bi tercih bide bej döşeme varsa süper olur...Orjinal yazı sahibi: arslan.gonulforumumuza hoşgeldiniz.bende thy kabin memurluğuna başvurdum bakalım nolcak
umarım kabul edersin bu ara çok personel alımı var,şirket hızlı büyüyor çok personel gerekiyor.Orjinal yazı sahibi: PamperosŞamil Bey araciniz şimdiden hayirli olsun. Muhtemelen sima olarak hatirlayabilirim sizi. ben de 340 filosundayim.dogru bir seçim yaptiniz kazasız belasız sürüşler.
Yorum
Yorum