Herkese selamlar.ismim Mehmet Malatyaliyim ve burada yaşıyorum öğretmenim forumun yaklaşık 3 yıldır takipcisiyim bir çok foruma üye olup takip etmeme rağmen bu Benim herhangi bir foruma ilk mesajım henüz bir insignia sahibi değilim fakat 1.4 yeni stil paket li kazasız bir araç arayisindayim tavsiyelere açığım herkese ilgileri için şimdiden teşekkür ediyorum...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Malatya'dan selamlar...
Collapse
X
-
Ynt: Malatya'dan selamlar...
hoşbulduk sağolun. Uzun arama tarama araştırma faaliyetleri sonucu 1.4 t 140 lık insignia son kararım oldu makyajlı jettanın comfortuna 60.800 istendiği düşünüldüğünde mantıklı bir karar verdim sanırım.Murat Bey in aracı gibi bir araç bakıyorum o aracı yakınen de gördüm hatta belki aracı incelerken Murat bey gelir de tanışırız diye düşündüm de rastlaşamadık
Yorum
-
Ynt: Malatya'dan selamlar...
Orjinal yazı sahibi: siriushoşbulduk sağolun. Uzun arama tarama araştırma faaliyetleri sonucu 1.4 t 140 lık insignia son kararım oldu makyajlı jettanın comfortuna 60.800 istendiği düşünüldüğünde mantıklı bir karar verdim sanırım.Murat Bey in aracı gibi bir araç bakıyorum o aracı yakınen de gördüm hatta belki aracı incelerken Murat bey gelir de tanışırız diye düşündüm de rastlaşamadık
Yorum
Yorum