Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kuşadasından Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Kuşadasından Selamlar

Hoş geldiniz
    Yeni aracınız hayır olsun.

Sıfır araçta boya koruma olarak Wax yeteli .
    Kendiniz de yspsanız güzel bir sonuç verir.
    Dışarıda yaptıracaksınız Önemli olan işemi yapan kişinin tecrübeli olması .
    Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insallahignia
      Bizde dede den ırsi araç siyah olmazsa kullanamıyoruz ) araba kiralarken bile siyah araba kiralarım sahiden hastalık gibi birşey oldu aile bireylerinde o yüzden ve acele aldığımz için editon elegance denk geldi. 18-19 jant .. Cosmo gibi olacaksa kapı camlarının üstüne krom çıta ilk yapacaklarım arasında . Onuda kimseye güvenemedim daha bu konuda akıl verecek arkadaşların önerilerini bekliyorum . Boya koruma serviste mi yaptırayım yoksa civarda önerebileceğiniz zonax veya başka bir firmanın bu işlemleri başarıyla yapanlar hakkında da fikirlerinizi istiyorum bol yakıtlı haftasonları dostlar..
      Cam üstü krom çıta uygun fiyatlarla kromajcılarda bulunuyor ama uzun süre dayanmadığı özellikle sıcak havalarda attığı söyleniyor. Opel'in orjinal parçası ise işçilik hariç 1800 tl.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
      2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Yetkili servise gitmeye korkar olduk :-) direksiyon hidrolik haznesine fazla yağ konulmuş, geçenlerde arabadan garip sesler geliyordu kapotu açtım ses gelen birşey bulamadım sonradan Volant'dan geldiğini anladım o ara bi baktım hdireksiyon hidrolik yağ haznesinin kapağından akıntı var, açıp tekrar taktım yok yine akıyor çıktım arkasa gittim dediler hazne bozulmuş fiyat 500₺. Hayda nasıl derken, gittim 380 fiyat aldım biryerden sonra kapak ayrı satılıyor 95₺ dediler. Bende ustama gittim metin abi böyle diyorlar dedim açtı baktı ne işin var serviste dedi , git bir şırınga al yağı çubuk seviyesine çek, motorda yağ olan yerleri yıkat bir daha kimseye uğramazsın dedi, aynısını yaptım bitti sorun. Servise kalsa 500tl gitmişti

Yorum

welcome

Yorum

welcome
            Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

Geçmiş olsun Davud yoldaş ama her zaman metin abi gibi akıl verenler olmayınca boşa zaman ve para akıtıyoruz, servisler hakkında bir konuşmaya başlasak okurken bunları utanırlar mı bilmiyorum da yinede mecburuz onlara. pazarlama hukukundan ahlakından çıkıp enayi yerine koyma politikası başlamış artık. özel servis zannediyorlar kendilerini 650 tl lik malzemeye 200 tl işçilik istediler. hemde yan sanayimiş orjinal değilmiş (krom çıta) daha 1 aylık 0 araba ve ilk servis işlemim ayıp değil mi 200 tl işçilik malzeme 650 tl . ayıptır bi güzellik olsun demi..

2014 Edition-Elegance 1.6TURBO 170hp Otomatik Şanzıman Start-Stop Karbon Siyahı+ Muratti Rosso Paket
              --------------------------------------------------------------------------------------Terör fakir ve güçsüzün savaşı , savaş ise zengin ve güçlünün terörüdür ..

Yorum

Nurettin abi cevabın için teşekkür ederim kendim daha önce uygulamadım ama biraz araştırırak yaparım yanlış uygulama gibi araca zarar vercek bir durum olmaz herhalde demi kendim yapsam... Fatih yoldaş üye olmadan önceden biliyorum seni kahverengi renk seçiminden ötürü takdir etmiştim sanırım yine bu forumda okumuştum telefonda resmi var arabanın kazasız belasız kullan çok güzel maşallah hepinizinki gibi.. 1800 tl demişin ama bana orjinali yok cosmo gibi olmaz dediler gm depoda böyle bir malzeme yok dedi yetkili servis? sana nereresi nerden getirmek şartıryla 1800 tl dedi öğrenebilirmiyim
                2014 Edition-Elegance 1.6TURBO 170hp Otomatik Şanzıman Start-Stop Karbon Siyahı+ Muratti Rosso Paket
                --------------------------------------------------------------------------------------Terör fakir ve güçsüzün savaşı , savaş ise zengin ve güçlünün terörüdür ..

Yorum

Orjinal yazı sahibi: insallahignia
                  Nurettin abi cevabın için teşekkür ederim kendim daha önce uygulamadım ama biraz araştırırak yaparım yanlış uygulama gibi araca zarar vercek bir durum olmaz herhalde demi kendim yapsam... Fatih yoldaş üye olmadan önceden biliyorum seni kahverengi renk seçiminden ötürü takdir etmiştim sanırım yine bu forumda okumuştum telefonda resmi var arabanın kazasız belasız kullan çok güzel maşallah hepinizinki gibi.. 1800 tl demişin ama bana orjinali yok cosmo gibi olmaz dediler gm depoda böyle bir malzeme yok dedi yetkili servis? sana nereresi nerden getirmek şartıryla 1800 tl dedi öğrenebilirmiyim
                  Ben aracı alır almaz aydın-surtaş a sormuştum. Daha önce hiç uygulama yapmadıklarını ama parça kodunun ve fiyatının olduğunu söylemişlerdi. Zaten makyajlı kasa öncesi türkiye'deki tüm donanımlarda cam üstü kromaj olduğundan daha önce kimse bu parçayı sorgulamamış. Ayrıca ustalar bu parçanın fitillerle birlikte geldiğini belirttiler, fitillerin de sökülmesi lazımmış montaj için.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
                  2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

İşleniyor...
                  X