Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Kuşadasından Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Kuşadasından Selamlar

Adım Hasan arkadaşlar 2014 edition elegance ile aranızdayım, forum öncelikle çok gerekli ve başarılı hepinize teşekkürü borç bilirim aranızda olmakdan mutluluk duyarım mütevazi insanlar.. Hayırlı Forumlar
    2014 Edition-Elegance 1.6TURBO 170hp Otomatik Şanzıman Start-Stop Karbon Siyahı+ Muratti Rosso Paket
    --------------------------------------------------------------------------------------Terör fakir ve güçsüzün savaşı , savaş ise zengin ve güçlünün terörüdür ..

Ynt: Kuşadasından Selamlar

welcome
    Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
      Keyifli Paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
        [center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

Hasan bey welcome

Yorum

hoşgeldiniz, iyi forumlar.

2014 INSINGNIA 1.4 TURBO Sedefli Mahagony Kahve Edition Elegance + Stil Paket + Sunroof Paketi
            2016 MOKKA X 1.6 CDTI AT Amber Turuncu Excellence + Opel Eye + Deri Paketi + Sunroof Paketi

Yorum

Hos geldiniz..
              F30 Sport+

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                  2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                  [center]

Yorum

welcome

Hayırlı olsun. Renk-motor-şanzıman ne seçtiniz?

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

hoş geldiniz keyifli paylaşımlar.
                      insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

welcome
                        [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Hoşgeldiniz, nasip olursa yarın öğleden sonra Ada'da olacağım.

Yorum

Hoşbulduk arkadaşlar.. Adaya gelecek olanlar her türlü kişisel yardım öneri veya isteği olursa başımla bir... Biraz aceleye geldi ve birazda yetkili bayiye güvenerek edition elegance siyah 1.6 170 hp otomatik vites sahiplendim. Şuanlık memnunum aracımdan 1 2 yazılım gelmiş sanırsam pazartesi onun için yetkili servis yolu gözüktü. Arabada ki ilk izlenimi belirtecek olursam arabayla 40 ve 70 km hız arasında viraj dönmek epey korkutucu 180 le dönerken o kadar yüklenmiyor tekerleklere bi an acaba daldım da hızlı mı girdim diye bakıyorum bi de ne göreyim 50 km hız ) ürküyorum arabadan önceki arabadam da 2008 vectraydı müptelası olmadığıma rağmen kopamıyorum opelden
                            2014 Edition-Elegance 1.6TURBO 170hp Otomatik Şanzıman Start-Stop Karbon Siyahı+ Muratti Rosso Paket
                            --------------------------------------------------------------------------------------Terör fakir ve güçsüzün savaşı , savaş ise zengin ve güçlünün terörüdür ..

Yorum

Bizde dede den ırsi araç siyah olmazsa kullanamıyoruz ) araba kiralarken bile siyah araba kiralarım sahiden hastalık gibi birşey oldu aile bireylerinde o yüzden ve acele aldığımz için editon elegance denk geldi. 18-19 jant .. Cosmo gibi olacaksa kapı camlarının üstüne krom çıta ilk yapacaklarım arasında . Onuda kimseye güvenemedim daha bu konuda akıl verecek arkadaşların önerilerini bekliyorum . Boya koruma serviste mi yaptırayım yoksa civarda önerebileceğiniz zonax veya başka bir firmanın bu işlemleri başarıyla yapanlar hakkında da fikirlerinizi istiyorum bol yakıtlı haftasonları dostlar..

Yorum

İşleniyor...
                              X