sevgili insignia team üyeleri herkese merhabalar.ben İstanbul dan cahit.42 yaşındayım.eski bir insignia kullanıcısı olarak aranıza katılmak istedim.1,6 cosmo sahibiydim.2 sene önce satıp 2,0 tdi DSG passat aldım.gayet mutlu iki sene geçirdim passatımla.bu süre zarfında 70000km yol yaptım. arabam 200,000 km oldu.arabamı satıp 2,0 CDTİ otomatik 160 hp cosmo almayı düşünüyorum.bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.daha önce hiç CDTİ kullanmadım.bu araçların kronik problemleri var mıdır?veya sorunlu araçlar mıdır?passattan sonra pişman olur muyum acaba?şimdiden teşekkürler....
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
istanbul dan selamlar
Collapse
X
-
Ynt: istanbul dan selamlar
Orjinal yazı sahibi: cahita72sevgili insignia team üyeleri herkese merhabalar.ben İstanbul dan cahit.42 yaşındayım.eski bir insignia kullanıcısı olarak aranıza katılmak istedim.1,6 cosmo sahibiydim.2 sene önce satıp 2,0 tdi DSG passat aldım.gayet mutlu iki sene geçirdim passatımla.bu süre zarfında 70000km yol yaptım. arabam 200,000 km oldu.arabamı satıp 2,0 CDTİ otomatik 160 hp cosmo almayı düşünüyorum.bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.daha önce hiç CDTİ kullanmadım.bu araçların kronik problemleri var mıdır?veya sorunlu araçlar mıdır?passattan sonra pişman olur muyum acaba?şimdiden teşekkürler....
Yorum
Yorum