welcome
Aynen birgün Tolga beyle edirneye gelicez,kısmetse aynı anda çıkıcaz istanbuldan,ben 1 saat kadar erken gelebilirim yemeğe daha sonra çaya Tolga bey yetişir
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool
welcome
Aynen birgün Tolga beyle edirneye gelicez,kısmetse aynı anda çıkıcaz istanbuldan,ben 1 saat kadar erken gelebilirim yemeğe daha sonra çaya Tolga bey yetişir
Bak bak bu çok ağır oldu biz ne yapacağız o zaman oleyy oleyy
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
welcome
Bak bak bu çok ağır oldu biz ne yapacağız o zaman oleyy oleyy
Siz kahvaltıya gidersiniz aynı anda çıkarsak ben öğle yemeği,Tolga abide kuşluk vaktine çaya gelir
Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)
welcome
Kadir ;
yol=hız x zaman
220 km= 220 km/h x zaman ise;
zaman ne olur ?
sevgilerimle Kadircim
Bu arada arka tamponum da bir çizik varmış.ben baktım göremedim.sen yardımcı olursun belki
https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg
''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı
welcome
Kadir ;
yol=hız x zaman
220 km= 220 km/h x zaman ise;
zaman ne olur ?
sevgilerimle Kadircim
Bu arada arka tamponum da bir çizik varmış.ben baktım göremedim.sen yardımcı olursun belki
dikkat et abi mazotpowerin yolda şişme yapmasın haha ama edirnede tarlaya falan vururuz arabayı güzel bir buluşma olur
hayırlısı bakalım
Edirne kesmez sizi Malatyaya kadar gazlayin yemek çay kahve tatli kayisi enerji icin gokart bowling balık ne isterseniz buyrun gelin.. ama ben de iyi gaza geldim ...
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Edirne kesmez sizi Malatyaya kadar gazlayin yemek çay kahve tatli kayisi enerji icin gokart bowling balık ne isterseniz buyrun gelin.. ama ben de iyi gaza geldim ...
Aman hocam sen bari gaza gelme
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
Aman hocam sen bari gaza gelme
abi bu iş yaza kadar sürecek belli.. Aslında 1.4 T (çipli) 1.6 T ( stock) 2.0T ( stock 160 lık) birde 2.0 (biturbo) hem drag hem uzun yol bir yarış düzenlenmeli... yoksa bu atışmalar uzar gider ... Bi bakıma atışmalar güzel oluyor bakalım bu işin sonu n'olacak
1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..
Yorum