Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar

Collapse
X
 
  • Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

  • #16
    Ynt: Selamlar

    Arkadaşlar araba gelmiş, yarın teslim alacağım. Ancak kafama takılan bir kaç nokta var:

    -Araçla beraber paspaslar geliyor mu? Fabrikadan kendi orijinal paspasları yani, üstünde herhangi bir işleme vs var mı orijinalliğini ayırt edebilecek bir şey?

    -Hem forumda bir konu vardı, hem de Opel'in kendi sitesindeki Teknik Bilgi broşüründe artık, Eylül 2010 broşüründen itibaren, Cosmo modelinde "Karartılmış arka yan camlar" yazıyor, yani hem Sedan hem de ST modeli için karartılmış camlar gibi yazılmış, Ancak bayideki kişi camların normal olduğunu söyledi, hepsinin rengi, koyuluğu aynıymış.

    Bayide sonradan navigasyon takılacağına anlaşmıştık, ancak hem Necvox hem de FlyAudio takıyorlardı, ben henüz hangisi taktıracağımı seçmemiştim, bu hafta bir gün gidip, ürünleri detaylıca inceleyip öyle karar verecektim. Ancak alelacele bana hiç haber vermeden Necvox takmışlar(ki arabanın benim için hiç acelesi olmadığını onlar da biliyorlar, plakayı Ocak'ta çıkacağım). Necvox'daki analog TV kaç km'ye kadar düzgün kalitede çalışıyor cevap verebilecek olan var mı?

    Yarın sabah gidip bakacağım bayide, yarın da gün içinde eve teslim edeceklerini söylediler. Yarın sabaha kadar kafama takılan bu iki soruya cevap verebilecek olan, ve ayrıca aracı teslim alırken dikkat etmem gereken başka bir şeyler var mı, tavsiye verebilecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
    '15 BMW 118i LCI

    Yorum


    • #17
      Ynt: Selamlar

      Forumda bir üye Nevcox taktırdığına pişman olmuştu siz de acele etmeyin bir inceleyip öyle karar verin derim
      Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
      Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
      VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

      Yorum


      • #18
        Ynt: Selamlar

        hadi qözünüz aydın tekrar hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin
        orijinal trafik seti ve yanqın söndürme tüpünü unutmayın aceleden onuda unutmasınlar renqi kırmızıydı bizimki şimdi nasıl bilmiyorum ama aynıdır sanırım.. arabanın heryerini iyice bi qezip bakın herhanqi bir hasar bi vuruk çizik vs. var mı diye, bunu sadece tedbir için yapın hani bişey olduğu için söylemiyorum.. mesela dün VW bayisindeki yeni passatta ön cam kenarındaki pilastikte yırtılma vardı ve sürücü kapısı aynası duvara sürtülmüştü, bu sadece bi tedbir.. paspaslar, üzerinde zaten orijinal halı paspas var, sürücü tarafındakinde beyaz İnsiqnia yazıyor ve hepsinin deseni modeli filan aynı, siyah renkteler.. orijinal kauçuk paspas bize verilmedi onun için bişey diyemiycem..
        navş sistemi benim DVD800 olduğundan bilmiyorum ama flyaudio diğerlerine qöre çok daha iyi sanırım...

        INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

        Yorum


        • #19
          Ynt: Selamlar

          Orjinal yazı sahibi: Hasan
          Forumda bir üye Nevcox taktırdığına pişman olmuştu siz de acele etmeyin bir inceleyip öyle karar verin derim
          Sözkonusu üye sanırım yanlış montaj kurbanı. O mesajı gördükten sonra bayideki yetkili kişiye sormuştum o sorunları, kesinlikle hiçbiri sözkonusu değil demişti. Yani ikisinde de sorun çıkacağını sanmıyorum, zaten FlyAudio'u bana cazip kılan tek şey çift işlemcisi, ki o da verimli ve düzgün kullanılmış mı bilmiyorum. Pişman olacağımı sanmıyorum, ikisinin de farklı güzellikleri var.

          Ancak asıl önemli soru, ilk iki sorum, çünkü bayi paspasların hediye olacağı gibi bir şeyden bahsetti telefonda, çok saçma geldi , normalde Opel orijinal paspas ile göndermiyor mu? Umarım bir yanlış anlaşılmadır da yarın gittiğimde araçta paspasları görürüm.

          @efemuratt:
          Araç içi Bej renk. Zaten kauçuk paspas kullanmam, gelmesini beklediğim kumaş paspaslar. Çok teşekkürler cevabınız için.
          '11 Insignia 1.6 Turbo Cosmo RoadRover Nav
          '15 BMW 118i LCI

          Yorum


          • #20
            Ynt: Selamlar

            Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Araçla beraber kumaş paspas verecekler muhtemelen de kauçuk paspası satmaya çalışacaklar. Biraz ısrarcı olursanız benim gibi hediye ettirebilirsiniz (üzerinde opel amblemi olan ve original yazan kauçuklar)

            (Opel'in paspastan kastı basmaya kıyamadığımız kumaş paspas. Kauçuk koymayalım aracın kokusu gitmesin diyecekler )

            Bir de aracın şasi numarasındaki Ordu'nun O'su ile Sıfır'ın (0) şasi ve ruhsatta aynı yazıldığından ve doğruluğundan emin olun derim.

            Yorum


            • #21
              Ynt: Selamlar

              Hayırlı olsun aracınız,ağız tadıyla binmek nasip olsun..
              Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

              Yorum


              • #22
                Ynt: Selamlar

                welcome

                Yorum

                İşleniyor...
                X