Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Merhabalar.

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Merhabalar.

Merhaba;
    Ankara'da ikamet ediyorum; 33 yaşındayım, elektronik mühendisiyim. Meslek olarak da elektronik tasarım ile uğraşmaktayım.
    Yaklaşık 1 ay önce 4. arabam olarak insignia aldım. Daha önce sırasıyla Clio(HB), Civic, Jazz kullandım.

Araçtan memnunum, şu ana kadar sahip olduğum en üst sınıf araç; fakat üzerinde gelmiş olan "CD400" adlı ünitenin berbat ötesi ses kalitesi (şu ana kadar kullandığım arabalar içindeki en kötüsü) nedeniyle internetten yaptığım araştırmalar esnasında bu forum ile karşılaştım. Kısa süre içinde bu konuda bir takım girişimlerde bulunacağım zira şu anda arabada kat'iyen müzik aç(a)mamaktayım.

Buradaki paylaşımları takip ederken ben de katkı sağlarım diye ümit ediyorum.

Herkese iyi forumlar.
    Engin.

Ynt: Merhabalar.

aramıza hoşgeldiniz
    Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
    [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

welcome
      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
      [center]

Yorum

Hoşgeldiniz
        2011 İnsignia Cosmo 180HP Turbo - Teknik Gri

Yorum

Çok teşekkür ederim. Bu arada aracı söylemeyi unutuşum, araç 2.0 diesel cosmo otomatik 2013 model. İkinci sahibi ben oldum.

CD400 benim için çok hayal kırıklığı oldu, bu araca yakışmamış. Ses boğuk, bir çok arka fondaki tınıları duyamıyoruz. Radyoda, usb de, aux da durum aynı. Bu durum ekolayzır ile de çözülmüyor. Herhalde hoperlörleri süren analog çıkış katından kaynaklanıyor. Bu ünitenin değişmesi şart.

Yorum

welcome
            insignia 1.6 cdti sport AS + ÇG 2 paketi

Yorum

Hos geldiniz..
              F30 Sport+

Yorum

welcome

1.4 T EDİTİON ELEGANCE + AFL+18 jant +NAVİ+sprintbooster+ses sistemi+opc sinyal çerçeveleri+turn push+kaliperler app +full led aydınlatma... vs..

Yorum

welcome

Keyifli paylaşımlar

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

welcome
                      [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

Hoşgeldiniz
                        Bir mühendis olarak,bu işe bir çözüm bulacağınızı düşünüyorum
                        Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

İşleniyor...
                        X