Hepinize çok teşekkürler, ben kendi adıma formun çok keyifli olduğunu düşünüyorum umarım hep birlikte keyifli paylaşımlarda bulunuruz.
Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
welcome
Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Manüel mi otomatik mi tercih ettiniz? Hangi opsiyonları eklettiniz? Bir de hangi renk? Aldığınızda foto görmek isteriz
Bu arada otomatik sipariş ettim , asteroid gri, flexiride, park&go, çevre görüş2, premium deri pak.(brandy), bose ses sis. Aracı almama sanırım yaklaşık 2 ay var ve beklemek hoş değilmiş işallah aldıktan sonra fotoğraf tabii ki paylaşırım. Aslında niyetim aracı almadan üye olmamaktı başlangıçta ama forumdan keyif aldım ve beklemek istemedim.
Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Manüel mi otomatik mi tercih ettiniz? Hangi opsiyonları eklettiniz? Bir de hangi renk? Aldığınızda foto görmek isteriz
Bu arada otomatik sipariş ettim , asteroid gri, flexiride, park&go, çevre görüş2, premium deri pak.(brandy), bose ses sis. Aracı almama sanırım yaklaşık 2 ay var ve beklemek hoş değilmiş işallah aldıktan sonra fotoğraf tabii ki paylaşırım. Aslında niyetim aracı almadan üye olmamaktı başlangıçta ama forumdan keyif aldım ve beklemek istemedim.
Bence almadan üye olarak iyi ettiniz. Fena mı işte biz de sizinle birlikte bekleyeceğiz ve aracınızı teslim aldığınızda sizin kadar sevineceğiz
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Yorum