Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Antalyadan Selamlar

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Antalyadan Selamlar

welcome

Yorum

Hepinize çok teşekkürler, ben kendi adıma formun çok keyifli olduğunu düşünüyorum umarım hep birlikte keyifli paylaşımlarda bulunuruz.

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
      welcome

Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Manüel mi otomatik mi tercih ettiniz? Hangi opsiyonları eklettiniz? Bir de hangi renk? Aldığınızda foto görmek isteriz
      Bu arada otomatik sipariş ettim , asteroid gri, flexiride, park&go, çevre görüş2, premium deri pak.(brandy), bose ses sis. Aracı almama sanırım yaklaşık 2 ay var ve beklemek hoş değilmiş işallah aldıktan sonra fotoğraf tabii ki paylaşırım. Aslında niyetim aracı almadan üye olmamaktı başlangıçta ama forumdan keyif aldım ve beklemek istemedim.
      [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome
        [center]
        İnsignia 1.4 Edition Elegance Yeni Stil Paket 2012 OPC Body Kit (Kara Şahin)

BİR ZAMANLAR

Yorum

tesekkurler

Yorum

welcome
            2014 Toyota Corolla 1.6 132hp Advance.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: Serdardr

Orjinal yazı sahibi: HaniBanaDemiş
              welcome

Aracınız şimdiden hayırlı olsun. Manüel mi otomatik mi tercih ettiniz? Hangi opsiyonları eklettiniz? Bir de hangi renk? Aldığınızda foto görmek isteriz
              Bu arada otomatik sipariş ettim , asteroid gri, flexiride, park&go, çevre görüş2, premium deri pak.(brandy), bose ses sis. Aracı almama sanırım yaklaşık 2 ay var ve beklemek hoş değilmiş işallah aldıktan sonra fotoğraf tabii ki paylaşırım. Aslında niyetim aracı almadan üye olmamaktı başlangıçta ama forumdan keyif aldım ve beklemek istemedim.
              Bence almadan üye olarak iyi ettiniz. Fena mı işte biz de sizinle birlikte bekleyeceğiz ve aracınızı teslim aldığınızda sizin kadar sevineceğiz

Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc

Yorum

Hoşgeldiniz
                2015 leon fr

Yorum

welcome
                  Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun...
                  [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]

Yorum

Hos geldiniz.. hayirli olsun..
                    2010 Model 1.6 Insignia Sport Tourer

Yorum

Hoş geldiniz, umarım aracınıza en kısa zamanda kavuşursunuz.

Yorum

hayırlı olsun
                        fiyat ne?

Yorum

Herkese teşekkür ederim iyi dilekleri için
                          [URL=http://s1347.photobucket.com/user/serdarsemerci/media/Mobile%20Uploads/07%20ycj%2033/fbd6a128-67c0-4ebe-9883-c3653bb12d5c_zpsaf5994b4.jpg.html]

Yorum

welcome

Yorum

welcome
                              Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

İşleniyor...
                              X