Yeni aldım aracı 1.6 180hp atiker gold turbo beslemeli tüp taktırdım
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Yeni insigniamla merhaba
Collapse
X
-
Ynt: Yeni insigniamla merhaba
Hemşerim hayırlı uğurlu olsun .. kazasız belasız güle güle kullan aracını... İnsignia dan sonra kolay kolay araç beğenmeyeceksin zaten.. Millet e bakma.. bilip bilmeden yorum yapar.. konuşanların çoğu insignia nın İ sini bilmez zaman içerisinde forumu inceledikçe ne demek istediğimi anlarsın zaten.. takma kafana.. Önemli olan senin düşüncen isteyerk aldıysan içine sindiyse ve aracı kullanırken keyf alıyorsan olay bitmiştir.. Milletin yorumu en çok yakıt konusundandır.. Oda zaten kullanıma bağlı.. 180 beygir bir araç varsın 1-2 litre de fazla yaksın..
Yorum
-
welcome
Öncelikle hayırlı olsun. Herkesin hayran hayran baktığı bir araç ve kulp bulmak isteyenler yakıtı atıyor ortaya. Arkadaşımın otomatik 1.4 207 aracı var ve çok yakıyor diye hayıflanıyor. Ben SIDI motorla gazlarsam ondan çok yakıyorum. Siz bir de LPG taktırmışsınız. Sizin bu durumda keyfinize diyecek yok konumunda olmanız gerekiyor
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
-
Orjinal yazı sahibi: AsbarozknMalatyada insigniaya bakan düzgün ysta varmı
Yorum
Yorum