Öncelikle herkese merhaba Tokatın Erbaa ilçesinde öğretmenim aslen Erbaalıyım, yaşım 31 İsmim Gökhan.Foruma üye oldum çünkü yıllardır opel araç kullanıyorum ve çok memnunum.Gel gelelim Eylül sonu gibi aracımı değiştireceğim sanırım.6 yıldır kahrımı çekiyor.Lacivert 100. yıl vectra 2000 model f23 şanzıman aracım.Aracımı değiştireceğim ama bir tarafta w209 kasa mercedes clk200 komp diğer tarafta insignia var.Allah nasip ederse bu iki araçtan birine sahip olacağım.Buraya üye olmamın amacı da insigna 1.6t 180hp cosmo araç hakkında bilgi edinmek.Kullandım ve araç hoşuma gitti hem opelci olduğumdan hemde aracın genel itibariyle hoşuma gitmesinden tercihim iki araç arasında kaldı.Bu süre zarfında mercedes hakkında yeterli bilgi sahibi oldum ancak insignia nasıldır, çok mu yakar kronik sorunları varmıdır öğrenmek istiyorum.İki araçtan hangisini alırsam alayım lpg dönüşümü yaptıracağım, benzine 5 TL veremem memurum ben İnsigniada çelik sübap takılınca sorun yaşanmadığını duydum neyse yani buraya bu yüzden kaydoldum.Herkese sevgi ve saygılarımı sunar, iyi paylaşımlar dilerim...
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Erbaa dan selamlar
Collapse
Yorum