31 Mart itibariyle Insignia sahibiyim. Gerek almadan önceki araştırmalarda ve sonraki okumalarda bu siteye denk geliyordum. Üye olmak bugüne kısmetmiş. Sıfır aldığım 8 yaşındaki dizel Megane'dan sonra D sınıfı araç bakıyordum ve hem tasarımıyla hem uygun fiyatıyla 2 L dizel almayı gerektirmeyen 1.6 SIDI Cosmo'yu tercih ettim. Deneme sürüşünde otomatiği beğenmediğim için düz aldım. 2013 eylül üretimi su mavisi rengi aracımı 81000 TL + 2 yıl garanti 1500 TL + seramik boya koruma 600 TL olarak satın aldım. Aldığıma çok memnunum, araç tam bir uzun yol arabası, hep uzun yol yapasım geliyor. Şehir içinde Megane gibi çevik ama karşılığı yakıt olarak geliyor. Uzun yol 90 km/sa ortalamam 5.3 L, 120 ile yaklaşık 7 L. Şehiriçi 10 L civarı. Gören rengine, binen yağ gibi kaymasına hayran kalıyor. Şimdilik bu kadar
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
İstanbul'dan Herkese Merhaba
Collapse
X
-
Ynt: İstanbul'dan Herkese Merhaba
Hepinize tek tek teşekkür ederim. Buradaki seviyeyi takdir ediyorum ve inşallah ben de birilerine katkıda bulunurum.
Bu arada nickim arabayı ilk aldığımda plakayı ezberlemek için bulduğum söz dizisiydi. Evet plakam HBD
Insignia Cosmo 1.6 SIDI MT Su Mavisi + Sprint Booster + LED Aydınlatma + OPC Pedal Seti ve Sinyal Çerçevesi + Çift Çıkış Egzoz + Spoiler + BMC Kutu İçi Hava Filtresi + ATE PowerDisc
Yorum
Yorum