Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Orjinal Navigasyon Montajı

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Orjinal Navigasyon Montajı

Arkadaşlar merhaba
    2011 Model Dizel Cosmo aracım var.
    Teybi klasik olduğundan farklı navigasyon çözümleri denedim ama hiçbiri tam uyumlu değildi
    ve telefon özelliği tatmin etmediği için orjinale geri dönmek zorunda kaldım.
    Parçacı bir arkadaşımda orjinal navigasyonlu cihazı var ama tesisatı farklı olduğundan uyumsuz
    olacağını söyledi. Konu hakkında ciddi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi lütfen?

Ynt: Orjinal Navigasyon Montajı

Hosgeldiniz

Evet orjinalinin kablo baglantisi farkli oem urun takabilirsiniz

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
      34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

Opel TIS uygulamasından tesisat şemasına bakılarak standart ünite ile navigasyonlu ünitenin bağlantıları arasındaki farklar bulunup ek olarak çekilmesi gereken kablolar tespit edilir ve gerekli soketler de temin edilirse yapılır. Fakat hem Opel'e aşina hem de şemaya baktığında anlayacak ve uygulayabilecek birisi yapabilir.

Yorum

Peki var mıdır tanıdığını birisi?

Yorum

Arkas'da 2 mastertech vardı biri Akatlar servisinde Vehbi diğeri de Çengelköy servisinde Rıdvan ama iki servis de kapandı maalesef. Vehbi şimdi Volcar'da hasar danışmanlığı yapıyor, Rıdvan ile kontağı kaybettim. Tabii şunu da belirtmek lazım, bu tür işlerde ön araştırmayı kendiniz yapıp belirli bir bilgi edinmezseniz en bilgili yetenekli bir teknikere bile bu işin olabilirliğini anlatmakta zorluk yaşarsınız. Çok yüksek bir olasılıkla "olmaz o iş" diye kestirip atarlar.

Şahsen ben aracıma orijinal şemalara sadık kalarak ve orijinal parçalarla çok sayıda farklı uygulama yaptım ama hepsinde de ön araştırmasını kendim yaparak servise hazırlıklı gidip nasıl yapılacağını anlatarak ikna ettim. Zaten sonrasında artık pek çok uygulamayı kendim yapabilecek seviyeye geldim

Yorum

İşleniyor...
            X