Öncelikle herkese merhaba bizim aslında 2012 model opel insignia 1.6 turbo cosmo siyah aracımız var.Araç ile sıkıntı oldugunda bu forumdan destek alıyorum.Kayıt olmak bugune fırsat oldu.Yaşım 17 araç ile sıkıntılar oldugunda sizlere danışmak istiyorum abilerim.Aslında şuanda bir sıkıntı var bu mesajımda bunuda sizinle paylaşayım.2 gün önce gece vakitlerinde kapalı oto parkda duruyordu arac ve yanına beyaz renkte bir ford girmiş.Kapısınıda açıcam diye aracın sürücü tarafındaki kapısında ve arka kapısında beyaz boya ve bir hali büyük bir çizik var.Çizik derin değil ancak pasta-cilaya girmesi lazım.Konya içerisinde güvenilir bir mekan varmıdır?Yoksa Konya auto king veya Opel bayisine götürmemiz uygun olur.Görüşlerinizi ve yardımlarını bekliyorum abilerim iyi günler dileğiyle.
Duyuru
Collapse
No announcement yet.
Konya'dan Merhabalar
Collapse
X
-
Ynt: Konya'dan Merhabalar
welcome
Basit birşey ise kendinde yapabilirsin yada servisi git bir baksınlar zaten boya vs .. gibi bir durum olursa servis sana bilgi verir dediğin gibi ise de iki dakikada hallederler.
geçmiş olsun
2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ
-
Hoşgeldiniz autoking ufak çizikleri mini onarım kapsamında kaskodan yapıyor ve hasar kaydı olarak da çıkmıyor diye biliyorum, yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim benimde çünkü 1-2 tane ufak tefek çiziklerim var bu ay maaşı aldığımda yaptırmayı düşünüyorum2011 İnsignia Cosmo 180HP Turbo - Teknik Gri
Yorum
-
Hoşgeldiniz...
Konya da Auto king in yanında konfiat var,kaporta ve rütuşlar konusunda yardımcı olurlar.
Yada oto sanayi sitesinde özel opel servisi yardımcı olur.Tanışmanızda fayda var diye düşünüyorum.Opel konusunda bilgili insanlar ...
HeR YeNi GüN,TaZe BiR BaŞLaNGıÇTıR...
Yorum
Yorum