Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Herkese Merhaba

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

Ynt: Herkese Merhaba

Orjinal yazı sahibi: hikmetapaydin
    Hoşgeldiniz hayırlı olsun iki türlü

Fark yapacak inanın cool
    Teşekkürler, aldım 20 km kadar kullanma imkanım oldu ama yetti de arttı bile ihihi inanılmaz fark var ben bu kadarını beklemiyordum oleyy

Opel Insignia 1.4 Turbo Edition Elegance + Stil Paket

Yorum

welcome
      Bir zamanlar 34 KTN 03 (Biz kırmızı başlıklı kızın hikayesinde bile kurttan yanayız)

Kasabadaki en iyi silahşör olunca,herkes sizinle boy ölçüşmek ister cool cool

F10 Msport

Yorum

welcome
        insignia 1.6 Turbo Cosmo+flexride+teknik gri+sunroof+deri+cd 500 navi+19" Jant
        honda accord 2.4 Executive...

Yorum

Öncelikle bu aileye hoşgeldiniz..Sürüş konforu olarak J ile arasında özellikle 1.4 olduğu için sizi şaşırtıcak bi özellik malesef bence yok biraz daha atak araç. 1.6 Turbo olsaydı o zaman farklı şeyler söylenebilirdi. Madem alınmış İnsignia keyfini yaşayın. Still pakette hoş sonuçta. Allah kaza bela vermesin.. Hayırlı olsun..
          2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Orjinal yazı sahibi: xsalty_06
            welcome
            Orjinal yazı sahibi: MERCAN41
            Öncelikle bu aileye hoşgeldiniz..Sürüş konforu olarak J ile arasında özellikle 1.4 olduğu için sizi şaşırtıcak bi özellik malesef bence yok biraz daha atak araç. 1.6 Turbo olsaydı o zaman farklı şeyler söylenebilirdi. Madem alınmış İnsignia keyfini yaşayın. Still pakette hoş sonuçta. Allah kaza bela vermesin.. Hayırlı olsun..
            Teşekkürler...

Yorum

hoşgeldiniz.. 1.4 T kullanıcısı olarak daha konforlu sürüş içinde olacağınızdan eminim ilerki süreçte buradaki 1.6 ve 2.0 kullanıcılarının yazdıklarına yada yarışmalarına yahut tatlı atışmalarından dolayı 1.4 den performans alamıyacak gibi hissederseniz çiplenebilir yada sprintbooster olayına girebilirsiniz ki şu anda bunları size yazan ben en iyi örnek olurum size
              [center]
              İnsignia 1.4 T Edition Elegance [b][color=red]Stil Paket

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drburhan
                Orjinal yazı sahibi: Hakan Uygur
                hoşgeldiniz..insignianın ihtişamı piskoljik olarak bile size 5 yıldız hotel tadı vercektir..hayırlı uğurlu olsun..1.6 T neden düşünmüyosunz mrk ettim...1.6 Tnin performansı harika ötesi test etmenizi isterim
                Aslında seçim şansım olmadı, benden habersiz en yakın arkadaşımla annem gidip bakmışlar, İnsignia ve Mokka arasında kalmışlar sonuç olarak İnsignia'yı beğenip seçmişler ve almışlar. Ben sonradan öğrendim, elbette 1.6 daha hoş olabilirdi ama artık onu da kendi paramla aşırım inşallah...
                inşallah herşey gönlünüzce olsun

Yorum

welcome
                  Sağlık kontrolü için Insignia sizi bekliyor .
                  Kalp atışlarını dinlemeye başladığınız an keyfimiz iyiden iyiye yerine gelir .
                  Insignia Editition Elegance - 18" jant Teknik gri

Yorum

Orjinal yazı sahibi: kaya yalçın
                    hoşgeldiniz.. 1.4 T kullanıcısı olarak daha konforlu sürüş içinde olacağınızdan eminim ilerki süreçte buradaki 1.6 ve 2.0 kullanıcılarının yazdıklarına yada yarışmalarına yahut tatlı atışmalarından dolayı 1.4 den performans alamıyacak gibi hissederseniz çiplenebilir yada sprintbooster olayına girebilirsiniz ki şu anda bunları size yazan ben en iyi örnek olurum size
                    Yardım almaktan şeref duyarım, teşekkürler.

Yorum

Orjinal yazı sahibi: drburhan
                      hoşgeldiniz..insignianın ihtişamı piskoljik olarak bile size 5 yıldız hotel tadı vercektir..hayırlı uğurlu olsun..1.6 T neden düşünmüyosunz mrk ettim...1.6 Tnin performansı harika ötesi test etmenizi isterim
                      Aslında seçim şansım olmadı, benden habersiz en yakın arkadaşımla annem gidip bakmışlar, İnsignia ve Mokka arasında kalmışlar sonuç olarak İnsignia'yı beğenip seçmişler ve almışlar. Ben sonradan öğrendim, elbette 1.6 daha hoş olabilirdi ama artık onu da kendi paramla aşırım inşallah...
                      inşallah herşey gönlünüzce olsun
                      Orjinal yazı sahibi: Nurettin
                      welcome
                      Sağlık kontrolü için Insignia sizi bekliyor .
                      Kalp atışlarını dinlemeye başladığınız an keyfimiz iyiden iyiye yerine gelir .
                      Çok teşekkür ederim.

Yorum

İşleniyor...
                      X