Duyuru

Collapse
No announcement yet.

Selamlar...

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• Selamlar...

Öncelikle hepinize İnsignia hakkında bana çok şey kattığınızı belirterek teşekkür ederim.Bilgilenmeye de devam ediyorum.Ben Eymen KUL.Ankarada ailemle yaşıyorum 20 yaşındayım ve Başkent Üni. Makine Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Malumdur ki mesleğimi seçmemde her türlü içten yanmalı motorlara olan ilgimin büyük etkisi oldu.Aslında forumunuzu çok beğendim ve üye olmadan önce neredeyse tüm başlıkların bütün yazılarını okudum.Neden okuduğuma gelince henüz bir İnsignia sahibi değiliz ama sizlerin de sayesinde sipariş etme aşamasına geldik.Sanırım doğru bir tercih olacağı da sizlerin yorumları sayesinde iki kat arttı.Tanışma başlığını aracı aldıktan sonra yapmak istemiştim hem fotoğraf ve yorumlarımı da eklerim diye düşünmüştüm ama Nurettin beyin tanışma başlığı açmamı rica etmesi üzerine sizlerle tanışmak istedim.Az da olsa ben sizleri yazılarınızdan tanımaya çalıştım, inşallah zamanla siz de beni tanıyıp seversiniz.

Yaklaşık 2.5 yıldır ehliyetim var hem otomobil hem de motosiklet kullanıcısıyım.Yaş itibariyle sizlerin yanında küçük olsam da az çok hem mesleki hem de ilgi alanımdan dolayı teknik bilgiye de sahibim diyebilirim.Umarım ilerleyen zamanlarda elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.

Belki bu başlık yeri değil ama yine de kısa bir cümleyle bilgi almak isterim.Okuduğum kadarıyla çoğu İnsigniada bulunan kronik tek sorun disk çizilmesi.Acaba 2011 modellerde bunu göze alıp iyileştirdiler mi?Bilgisi olan varsa şu an için tek merak ettiğim bu.Saygılarımla...
    2011 Opel İnsignia 1.6T Cosmo+FlexRide

Ynt: Selamlar...

welcome

Keyifli Sohbetler

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

Hoşgeldiniz
      InsigniaTEAM

Yorum

welcome
        Forumdaki makinacı sayısı artıyor.
        http://www.imgim.com/e85671e9-558c-4412-92af-c591def396ba.jpg

Ellere yar oldu
        2.0 CDTI
        Cosmo,sunroof,dvd800+interface,flexride,bej deri

5.25 Xdrive ///M(azot) Power

Yorum

welcome en yakın zamanda hayalinizdeki İnsiqnia ya kavuşmanız dileğiyle

INSIGNIA Cosmo 2010 1.6 Turbo + DVD800 Navi.

Yorum

Hoşgeldiniz keyifli forumlar
            Gri Bmw F10 5.25 xd 2014

Yorum

welcome
              Seat Ibiza 2014 1.4 Style Beyaz
              Seat Ibiza 2013 1.2 TSI DSG Style Kırmızı
              VW Passat 2015 1.6 TDI DSG Comfortline Harvard Mavi Sunroof Led Ön Farlar

Yorum

welcome
                2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                [center]

Yorum

hoş geldiniz... o sorun aşıldı diye biliyorum...
                  F30 Sport+

Yorum

Hoşgeldiniz

Yorum

İşleniyor...
                    X