Öncelikle hepinize İnsignia hakkında bana çok şey kattığınızı belirterek teşekkür ederim.Bilgilenmeye de devam ediyorum.Ben Eymen KUL.Ankarada ailemle yaşıyorum 20 yaşındayım ve Başkent Üni. Makine Mühendisliği 2.Sınıf öğrencisiyim.Malumdur ki mesleğimi seçmemde her türlü içten yanmalı motorlara olan ilgimin büyük etkisi oldu.Aslında forumunuzu çok beğendim ve üye olmadan önce neredeyse tüm başlıkların bütün yazılarını okudum.Neden okuduğuma gelince henüz bir İnsignia sahibi değiliz ama sizlerin de sayesinde sipariş etme aşamasına geldik.Sanırım doğru bir tercih olacağı da sizlerin yorumları sayesinde iki kat arttı.Tanışma başlığını aracı aldıktan sonra yapmak istemiştim hem fotoğraf ve yorumlarımı da eklerim diye düşünmüştüm ama Nurettin beyin tanışma başlığı açmamı rica etmesi üzerine sizlerle tanışmak istedim.Az da olsa ben sizleri yazılarınızdan tanımaya çalıştım, inşallah zamanla siz de beni tanıyıp seversiniz.
Yaklaşık 2.5 yıldır ehliyetim var hem otomobil hem de motosiklet kullanıcısıyım.Yaş itibariyle sizlerin yanında küçük olsam da az çok hem mesleki hem de ilgi alanımdan dolayı teknik bilgiye de sahibim diyebilirim.Umarım ilerleyen zamanlarda elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.
Belki bu başlık yeri değil ama yine de kısa bir cümleyle bilgi almak isterim.Okuduğum kadarıyla çoğu İnsigniada bulunan kronik tek sorun disk çizilmesi.Acaba 2011 modellerde bunu göze alıp iyileştirdiler mi?Bilgisi olan varsa şu an için tek merak ettiğim bu.Saygılarımla...
Yaklaşık 2.5 yıldır ehliyetim var hem otomobil hem de motosiklet kullanıcısıyım.Yaş itibariyle sizlerin yanında küçük olsam da az çok hem mesleki hem de ilgi alanımdan dolayı teknik bilgiye de sahibim diyebilirim.Umarım ilerleyen zamanlarda elimden geldiğince sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.
Belki bu başlık yeri değil ama yine de kısa bir cümleyle bilgi almak isterim.Okuduğum kadarıyla çoğu İnsigniada bulunan kronik tek sorun disk çizilmesi.Acaba 2011 modellerde bunu göze alıp iyileştirdiler mi?Bilgisi olan varsa şu an için tek merak ettiğim bu.Saygılarımla...
Yorum