Sabrın sonu selamettir. Bence bekleyin derim değer.. Desen ki sürdün mü hayır. Ama antalılanlar yetiyor. Beklemeye değer bi sistem.
Aramıza hoşgeldiniz..
2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED
Hayat bisiklete benzer,Pedal çevirmeyi bıraktığın an düşmeye mahkümsun... [img height=150]http://i1096.photobucket.com/albums/g322/emrezxr/144_zps71fffeb4.jpg[/img]
Tekrar tekrar hoşbulduk arkadaşlar samimi karşılamanız içinde ayrıca teşekkür ediyorum. Sizlerin tavsiyesi üzerine flexi olsun diye ısrar ediyorum bende ama ilk mesajımda da belirttiğim gibi aracımı sattım ve şuan emanet bir arabayla idare ediyorum. Sezon itibariyle çok yoğun bir iş temposu içerisine girdim, arabasızlık sıkıntı olmaya başladı ciddi ciddi. Yılda Min:60.000km yol yaptığım için dizel düşünmüştüm ama flexi olsun benzinlide olur derken (Passat 1.8TSI ve BMW 330CI den alışığım benzinliklere ) birde ne göreyim 1.6T otomatik vites yok Valla dizel flexi otomatik cosmo sahibi arkadaşlara sesleniyorum arabalarınızın kıymetini bilin
Yorum