Duyuru

Collapse
No announcement yet.

İNSİGNİA ARIYORUM YENİYİM ÖNERİLERİNİZ NELER DOSTLAR

Collapse
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
new posts

• İNSİGNİA ARIYORUM YENİYİM ÖNERİLERİNİZ NELER DOSTLAR

Herkese Cümleten S.a Dostlar ;

Ben Umut ARISÜT

Batman üniversitesinde Öğretim Görevlisiyim.
    Forumda olma sebebim insignia aracını çok beğeniyorum ve bu aralar araç bakıyorum sizden öneri istiyorum. Fiyat limitim biraz aşağılarda 2009 2010 model uygun fiyatlı bir insignia almak istiyorum limitim 40 bin gibi ama onu aşamam bilesiniz. Bir kaç araç baktım bir kaç forum yazısı okudum, cosmo paketini öneriyorlar. Sizden öneri bekliyorum dostlarım. Ayrıca araç lpg hakkında da bilgi verirseniz bazı araçlar lpgli ve yakıt tasarrufu nedir araca çok zarar verir mi sizden bilgi istiyorum. 15 mayıs itibari ile istanbulda bulunacağım 1 hafta o arada aracımı almayı düşünüyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar selamlar.

Ynt: İNSİGNİA ARIYORUM YENİYİM ÖNERİLERİNİZ NELER DOSTLAR

Orjinal yazı sahibi: Umutlar
    Herkese Cümleten S.a Dostlar ;

Ben Umut ARISÜT

Batman üniversitesinde Öğretim Görevlisiyim.
    Forumda olma sebebim insignia aracını çok beğeniyorum ve bu aralar araç bakıyorum sizden öneri istiyorum. Fiyat limitim biraz aşağılarda 2009 2010 model uygun fiyatlı bir insignia almak istiyorum limitim 40 bin gibi ama onu aşamam bilesiniz. Bir kaç araç baktım bir kaç forum yazısı okudum, cosmo paketini öneriyorlar. Sizden öneri bekliyorum dostlarım. Ayrıca araç lpg hakkında da bilgi verirseniz bazı araçlar lpgli ve yakıt tasarrufu nedir araca çok zarar verir mi sizden bilgi istiyorum. 15 mayıs itibari ile istanbulda bulunacağım 1 hafta o arada aracımı almayı düşünüyorum. Herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Saygılar selamlar.
    Umarım aradığınız gibi bir araç bulursunuz..

Ben de modeli düşük dahi olsa flexi'i Cosmo tavsiye ederim..Flexi şasi,AFL far ve sunroof dışındaki extraları sonradan da edinebilirsiniz.Ama Flexiride şasili araçlarda direksiyon standart modellere göre çok çok yumuşak ve sürüşü daha keyifli..Sonradan pişman olmak istemiyorsanız kesinlikle Cosmo bakın..

Ancak Insignialara 2.elde rağbet çok arttı ve fiyatlar 2-3 ay öncesine göre çok yükseldi..40 bin TL civarı bulabileceğiniz bir araba bence çok iyi araştırılmalı..Ama 50 bin civarında temiz bir 2010 Cosmo bulabilirsiniz..

İyi bir LPG kitinden şaşmayın..LPG net %40 tasarruf sağlıyor..Montajı yapacak ustanın işçiliğini de iyi araştırın..Forumda tavsiye edilen kitler dışında ucuz LPG kitlerine bulaşmamanızı tavsiye ederim..
    Tavsiyem Prins VSI-2+Valve care+Turbo map sensöründen oluşan kittir..Ben de bu kiti 13000 km dir sorunsuz kullanmaktayım.(fiyatı 3400 TL civarında)

Allah gönlünüze göre bir araç nasip etsin..
    2010 Cosmo 1.6T / Flexride / DVD800 / Infinity ses sistemi/Teknik Gri / Avanue Morrocano Bej döşeme

Yorum

40 olmasa da 43 civarına elegance 2009 bulabilirsiniz. 40 bin' e zor görüyorum. Kazalı ve boyalı takıntınız yoksa.

http://www.sahibinden.com/opel-insig...rice_max=40000

LPG konus tam bir karmaşa. İlk zamanlar ve ilk km ler sorunsuz gibi görünen sistem ilerki km lerde ( ilk 30 - 60 bin km içinde ve belki çok daha erken ) %100' e yakın motora zarar veriyor.

Subap, motor kapağı, ve belkide diğer tertibatlar değişiyor. Motor eski randımanına ulaşırmı bilemem fakat mini bir boya olsa kıllanan milletimiz, motor kapağı açılmış bir arac almaz.
      CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
      SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

40.000 lirayı kesin geçmem diyorsanız.. Kesin olarak temiz Cosmo bulamazsınız. Bi ihtimal Edition Elagant.. Temiz Edition bulabilirsiniz ki kesinlikle tavsiye etmem COSMO varken.. Tavsiyem bi 7-8 bin arası bulabilirseniz ve illa İnsignia ya binicem derseniz COSMO paketini satın alın aldıktan sonra neden Cosmo olduğunu anlıcaksınız..
        2016 Ford Mondeo Titanium + Platin Beyaz + Sunroof + Tekno Paket + Ford Dynamic LED

Yorum

Şartlarınızı zorlayın ve linkteki aracı düşünün derim. Sanırım 55.000 e alırsınız. Aldıktan sonra da hiçbirşeyi aramanıza gerek yok.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3707752/detay/

İnsignia CDTİ 160ps COSMO Siyah Flexiride+Sunroof

Yorum

Bu fiyat aralığında hasar kayıtsız yada değişensiz araç bulmak zor.Limiti biraz artırmanız gerekicek sorunsuz bir araç almak istiyorsanız. Değişenli , boyalı bir araç yerine temiz sorunsuz bir araç almak daha faydalı olucaktır.Cosmo'nun artıları evet var ama bu bütçe doğrultusunda bazı şeylerden feragat etmek gerekebiliyor... Umarı istediğiniz aracı alırsınız Şu araçları inceleyin isterseniz.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...60796381/detay
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...57953473/detay
            http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41558851/detay
            2016 w205 AMG

Yorum

Edition elegance modelleri de iyidir yahu. 18" jantlı olduktan sonra afl haricinde çok da eksiği yok. Benim araçta afl haricinde standart cosmo'lara göre bir eksiklik hissetmedim.
              34 ST 579 '09 C180 Kompresor

BİR ZAMANLAR 34 KRR 79 1.6T Edition Elegance Teknik Gri

Yorum

sahibinden.com adresinden fiyat kriterini yazarak arama yaptırabilirsiniz.bildiğim kadarıyla bu sitede arama motoru yok.bence siz başka araç bakın.
                https://www.youtube.com/watch?v=Jem11GNnbzg

''Fidan dikmek için en iyi zaman yirmi yıl önceydi.Sonraki en iyi zaman ise şimdi'' İhtiyar Balıkçı

Yorum

Eelgance de kullandım. Standart cosmo da kullanıyorum şu an.

AFL far haricinde günlük periodda ciddi bir eksiklik hissetmedim. AFL, kimine göre konfor, kimine göre güvenlik, kimine göre de gereksiz gelebilir. Fakat gereksiz görenler 1 elin 5 parmağını bile geçemez.

Ha, elegance binilmezmi? elbette binilir. Hemde tepe tepe binilir. AFL herşey değil, AMa insignia bir aşk tır : )
                  CARRARO 806 ELITE HD - SHIMANO ALTUS M310 - SHIMANO TOURNEY TX51 - SHIMANO M355 HİDROLİK DİSK -
                  SHIMANO ALTUS M310 3X8 - ALÜMİNYUM 1.1/8″ YARI ENTEGRE

Yorum

İnşallah gönlünüze göre bir araç bulursunuz limitiniz biraz düşük ama kısmet diyelim

Bu arada Cosmo ile Elegance arasında sadece Afl değil bir çok fark var ama en göze çarpanlar dersek
                    Afl
                    elektrikli koltuklar
                    Kapılardaki kromlar
                    Arka yan perdeler
                    vs...

Linkteki dökümanı incelerseniz farkları net bir şekilde görebilirsiniz.
                    http://www.insigniateam.com/pdf/insi...ozellikler.pdf

2009 INSIGNIA 4DR COS 16LET180HP M6 NAV CD500+FLEX+SR+19'' JANT+DERİ

Yorum

welcome
                      2015 Honda  CRV  1.6 160 hp Akıllı 4x4 9 ileri zf şanzıman .. vs vs  (görmemişin... :P )

Görelim Mevlam neyler .. Neylerse güzel eyler
                      [center]

Yorum

welcome

Yorum

welcome

Yorum

Hayırlısı olsun.

Yorum

Öncelikle Hoş bulduk

İlgilenen arkadaşlar çok tşk ederim görüşleriniz için
                              İstanbul'a bugün geldim sizden bir kaç araç hakkında öneri isteyecektim.
                              Arkadaşım boya kaza takıntın yoksa diye sormuş , çokta sıkıntı çıkaracak bir durum değilse o kadar benim için sorun değil. Ayrıca Lpg konusunda tereddütlerim var ama alacağım araç lpgli tam uyumlu olmazsa sanırım yakıt konusunda çok üzüyor diyor kullanan arkadaşlar.
                              Birde araca bakmaya gittiğimde sizden öneri bekliyorum dostlarım , insignialara özel bakmam gereken noktalar varmıdır? Bana bunları söylerseniz çok sevinirim.

Saygılar...

Yorum

İşleniyor...
                              X